Witold Kepinski - 15 mei 2024

Zonnehuisgroep Vlaardingen kiest SLTN als strategische ICT partner

Zonnehuisgroep Vlaardingen heeft via een uitgebreid selectieproces SLTN als strategische ICT partner gekozen. In april is een meerjarig contract getekend waarbij SLTN de Ideale ZorgWerkplek, ZorgNetwerk, ZorgCloud en ZorgSecurity voor Zonnehuisgroep verzorgt.

Zonnehuisgroep Vlaardingen kiest SLTN als strategische ICT partner image

Zonnehuisgroep Vlaardingen zet fors in op het versterken van de afdeling 'innovatie, ict & zorgtechnologie”. Een belangrijk deel van de zorg van Zonnehuisgroep Vlaardingen wordt ondersteunt met behulp van I(C)T en zorgtechnologie. Dat kan alleen werken als de basis goed op orde is. In de komende maanden wordt de transitie naar SLTN uitgevoerd en starten deze Onze Ideale Samenwerking. 

"ICT is zo belangrijk voor een organisatie als de onze. Nu en zeker in de toekomst. Je wilt je dan over de basis geen zorgen hoeven maken. Dan kunnen wij ons met een gerust hart richten op de implementatie van nieuwe ICT en technologische toepassingen", zegt Arjan in ’t Veld, Raad van bestuur Zonnehuisgroep Vlaardingen. Eugene Tuijnman (foto), CEO SLTN, voegt toe: “We zijn enorm trots dat we gekozen zijn als dé ICT Partner Zonnehuisgroep Vlaardingen. We kijken uit naar de prettige en langdurige samenwerking om samen de verdere “gezonde ICT” stappen te gaan maken!”

Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!