Wouter Hoeffnagel - 16 mei 2024

ServiceNow en Fujitsu bundelen de krachten

ServiceNow en Fujitsu bundelen de krachten rondom het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. De partijen openen onder meer het Fujitsu-ServiceNow Innovatiecentrum. Ook gaat Fujitsu meer gebruik maken van het Now Platform van ServiceNow.

ServiceNow en Fujitsu bundelen de krachten image

Het nieuwe Fujitsu-ServiceNow Innovatiecentrum opent later dit jaar in het Japanse Kawasaki City zijn deuren. Het is een hub voor digitale transformatie-initiatieven en klantsucces. Door te focussen op cloudgebaseerde oplossingen wil het centrum bedrijfsprocessen automatiseren en data-gedreven management bevorderen. De strategische samenwerking tussen ServiceNow en Fujitsu richt zich in eerste instantie op het aanpakken van de complexe operationele uitdagingen binnen de productiesector, met de lancering van oplossingen voor Engineering Chain Management (ECM) en Supply Chain Management (SCM) operaties.

Processen automatiseren

De samenwerking tussen ServiceNow en Fujitsu stelt klanten in staat om te profiteren van de krachten tussen ServiceNow's AI-platform voor digitale bedrijven en Fujitsu's diepgaande branchekennis. Door gebruik te maken van geautomatiseerde processen streven beide bedrijven ernaar om klanten te helpen hun bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en groeikansen te benutten binnen een snel veranderende digitale omgeving. Deze nauwe samenwerking is bedoeld om klanten wereldwijd te ondersteunen bij het realiseren van hun digitale transformatiedoelstellingen.

Naast de lancering van het Fujitsu-ServiceNow Innovatiecentrum integreren de partijen Fujitsu's adviesdiensten met ServiceNow Impact, dat klanten onder meer helpt met het ontwikkelen van strategieën en verbeteren van hun operationele prestaties met behulp van AI-aanbevelingen. Fujitsu is door ServiceNow erkend als 'Partner van het Jaar' door ServiceNow, samen met verschillende partnerprijzen voor de APAC-regio in 2024.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!