Wouter Hoeffnagel - 16 mei 2024

MSP VSA verder als onderdeel van Your.Cloud

Your.Cloud, voorheen actief als TSH, neemt VSA aan. VSA is gespecialiseerd in ICT voor de hospitality sector. Als onderdeel van Your.Cloud zet VSA in op verdere groei. VSA is de zesde MSP dit jaar die onderdeel wordt van Your.Cloud.

MSP VSA verder als onderdeel van Your.Cloud image

VSA werkt al ruim 25 jaar met bijna 30 medewerkers voor bekende hotelketens in Europa. Als onderdeel van Your.Cloud blijft VSA als onafhankelijke entiteit opereren. Het bedrijf blijft onder leiding staan van algemeen directeur Patrick Vaatstra (links voor op de foto).

Groeien op Europese markt

Een belangrijke reden voor VSA om aan te sluiten bij Your.Cloud, is de gedeelde ambitie om verder door te groeien in Europa. Patrick Vaatstra gelooft dan ook dat het onderdeel worden van Your.Cloud een waardevolle impuls gaat zijn voor de groei van zijn organisatie: “Ik kijk uit naar de samenwerking met de andere bedrijven van Your.Cloud, om zo onze positie te versterken. Dit is de juiste stap om klaar te zijn voor de toekomst.”

Sjors Brul (links achter op de foto), CEO van sectorgenoot Sbit Hospitality ICT Services kijkt uit naar de samenwerking: “Met VSA verwelkomen we een hele mooie gespecialiseerde organisatie binnen Your.Cloud, met een focus op een sector waar we nu samen met Sbit marktleider in zijn. Dat betekent dat we door de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring samen een nog betere dienstverlening voor onze klanten in de hospitality sector kunnen gaan realiseren."

'Goede match'

John Reynders (rechts voor op de foto), CEO van Your.Cloud: “Uit de eerste gesprekken met VSA bleek al snel dat we een goede match zouden zijn. We keken op eenzelfde manier naar de toekomst, en hebben dezelfde waarden van toewijding, ondernemerschap en innovatie centraal staan in alles wat we doen. Maar als er één ding is wat wij als Your.Cloud denk ik kunnen leren van bedrijven als VSA, dan is het wel de inzet op beleving als onderscheidend vermogen. We willen als Your.Cloud namelijk niet zomaar de #1 MSP van Europa worden: dat willen we doen door sterk in te zetten op klantbeleving en medewerkersbeleving. Daarom denk ik dat VSA en de manier hoe zij hun klanten een optimale, gastvrij beleving kunnen helpen bieden, heel goed aan zullen sluiten bij de visie van Your.Cloud.”

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!