Witold Kepinski - 17 mei 2024

VAST Data en Superna werken samen rond cybersecurity

AI data platform VAST Data kondigt zijn partnerschap aan met databeveiliging en cyber-opslagoplossingen specialist Superna aan.

VAST Data en Superna werken samen rond cybersecurity image

De integratie biedt VAST-klanten databescherming, realtime detectie van verdacht gedrag, geautomatiseerde respons op cyberdreigingen en vrijwel onmiddellijk herstel na ransomware en andere aanvallen, waardoor de cyberweerbaarheid van hun bedrijfsgegevens wordt vergroot.

Ransomware betalingen overstegen 1,1 miljard dollar in 2023. Daarom is geavanceerde bescherming nodig die is ingebed in de storage laag. Het VAST Data Platform biedt een solide basis voor organisaties om cyberdreigingen te detecteren, hen er tegen te beschermen, erop te reageren, ervan te herstellen en zelfs te voorkomen met actieve verdediging en krachtige Zero Trust-beveiligingsfuncties.

Infrastructuur voor AI en deep learning

VAST's aanpak van databeheer en data-intensieve computing dient als de uitgebreide software-infrastructuur voor AI en deep learning. Met de integratie van Superna Data Security Edition mogelijkheden worden de risico's van ransomware en andere bedreigingen voor AI-modellen en datasets beperkt.

De samenwerking biedt organisaties wereldwijd toonaangevende ransomware detectie op dataniveau, verbeterde bedrijfscontinuïteit, gestroomlijnd herstel van cyberaanvallen en wereldwijde replicatie, robuuste migratie met heterogene omgevingen, en naadloze integratie met vooraanstaande beveiligingstools.

“Door ’s werelds eenvoudigste, snelste en meest efficiënte data platform, gebouwd voor AI op exabyteschaal, te combineren met Superna’s vertrouwde, veilige aanbod voor databescherming en -herstel, bieden we een kant-en-klare oplossing die in staat is om data aan te spreken, te beheren, te verplaatsen en te beschermen voor de meest data-intensieve organisaties ter wereld”, zegt John Mao, vice president Technology Alliances bij VAST Data. “Met VAST en Superna krijgen klanten robuuste, gefedereerde cyberdefensie en veerkracht op de datalaag.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!