Witold Kepinski - 21 mei 2024

CrowdStrike Falcon Application Security Posture Management is beschikbaar

CrowdStrike kondigt de algemene beschikbaarheid aan van CrowdStrike Falcon Application Security Posture Management (ASPM) als geïntegreerd onderdeel van CrowdStrike Falcon Cloud Security.

CrowdStrike Falcon Application Security Posture Management is beschikbaar image

Met deze release maakt CrowdStrike haar krachtige visie waar om moderne cloudsecurity te vereenvoudigen en te vergroten via één uniform platform. Op die manier kunnen Cloud SecOps opereren met de snelheid en flexibiliteit van DevOps.

Fors meer inbraken in cloudomgevingen

Cyberinbraken in cloudomgevingen zijn het afgelopen jaar met 75% gestegen. Hierdoor neemt de druk op SecOps-teams toe, die toch al te kampen hebben met een tekort aan vakkundig personeel en de inefficiëntie van talloze versnipperde tools. Met de native integratie van ASPM in Falcon Cloud Security bevordert CrowdStrike de consolidatie binnen SecOps dankzij één uniform platform dat de zichtbaarheid van risico's en de bescherming over het gehele cloudlandschap verbetert. Dit is van toepassing van infrastructuur tot applicaties en de diensten die daarin actief zijn en versterkt volledige code-to-runtime bescherming. Met deze release verlegt CrowdStrike de grenzen van de markt en bepaalt het de standaard voor wat klanten mogen verwachten van een complete CNAPP.

"De complexiteit van cloudomgevingen en het snelle tempo van veranderingen zorgt voor foutieve configuraties en kwetsbaarheden waar tegenstanders steeds vaker misbruik van maken. Versnipperde point-producten en gefragmenteerde platformen creëren gaten in de security verdediging die kunnen leiden tot een inbreuk," zegt Karan Gupta, hoofd engineering bij CrowdStrike. "Met de integratie van Falcon ASPM met Falcon Cloud Security bieden we één platform dat uitgebreide risicozichtbaarheid en workloadbescherming biedt over het gehele cloudlandschap. Dit zorgt voor een revolutie in CNAPP met geïntegreerde ASPM en biedt organisaties een blauwdruk die een brug slaat tussen hun security- en ontwikkelteams.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!