Witold Kepinski - 23 mei 2024

Sonnevelt Opleidingen sluit zich aan bij Complementair Groep

Complementair Groep, het moederbedrijf van o.a. Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider Vijfhart, heeft bekend gemaakt dat Sonnevelt Opleidingen uit Hedel onderdeel is geworden van Complementair Groep.

Sonnevelt Opleidingen sluit zich aan bij Complementair Groep image

Sonnevelt is gespecialiseerd in opleidingen en cursussen op het gebied van vitaliteit, gezondheid en welzijn. Sinds de oprichting in 1995 heeft Sonnevelt meer dan 25.000 professionals opgeleid en beschikt het over 22 opleidingslocaties, verspreid over Nederland van waaruit de opleidingen worden verzorgd. In 2023 werd Sonnevelt voor de tiende keer op rij door Springest uitgroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Onder leiding van de huidige directeur Karin Leijten zal Sonnevelt Opleidingen zich als zelfstandig merk blijven richten op de particuliere markt. Om de uitbreiding op de zakelijke markt mogelijk te maken is Sonnevelt Zakelijk opgericht en is Inge Mol onlangs benoemd als directeur. Dankzij de samenwerking krijgt Sonnevelt toegang tot de zakelijke klanten van de bedrijven binnen Complementair Groep.

Bastiaan Janssen, CEO van Complementair Groep: “Wij zijn verheugd met Sonnevelt als zevende label binnen Complementair Groep. Het past binnen onze groeistrategie waarbij wij constant op zoek zijn naar een verbreding van ons aanbod aan kwalitatieve opleidingen, cursussen en trainingen. Sonnevelts toewijding aan kwaliteit en focus op vitaliteit vult ons huidige portfolio uitstekend aan en versterkt onze positie als toonaangevende opleidingsgroep.”

Synergie

Karin Leijten, directeur van Sonnevelt Opleidingen: “Onze motivatie om ons aan te sluiten bij Complementair Groep komt voort uit onze overtuiging dat samenwerking leidt tot synergie. ‘Samen is beter’ is een kernwaarde die we delen. Door deze krachtenbundeling kunnen we onze impact vergroten en nog beter inspelen op de behoeften in de markt. Al 30 jaar bieden we hoogwaardige opleidingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit die bijdragen aan het welzijn en de professionele groei van onze studenten en dat blijven we doen. Door deze samenwerking zien we vooral groeimogelijkheden op de zakelijke markt.”

Inge Mol, directeur van Sonnevelt Zakelijk: “Positief denken, leren omgaan met stress, sociale steun en een zinvol leven leiden vormen de basis van je welzijn. Door juist naar al deze aspecten als geheel te kijken is er voor werkgevers en werknemers veel winst te behalen. Met onze expertise helpen wij bedrijven om een gezonde en veerkrachtige werkomgeving te creëren.”

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!