Wouter Hoeffnagel - 24 mei 2024

Remote benoemt John Kelly tot Chief Revenue Officer

John Kelly is benoemd tot Chief Revenue Officer (CRO) bij Remote, een speler in het opbouwen, beheren en ondersteunen van internationaal verspreide teams. Kelly is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het stimuleren van de globale omzet door middel van nieuwe sales, klantenwerving en -retentie, marktuitbreiding en verdere ontwikkeling van het partnernetwerk.

Remote benoemt John Kelly tot Chief Revenue Officer image

Kelly heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van go-to-market teams bij snelgroeiende SaaS-bedrijven en grote globale ondernemingen. Zijn indrukwekkende staat van dienst omvat eerdere functies als President/COO bij SupportLogic en senior leiderschapsposities bij Hired, DemandBase, Symphony Talent, Oracle en SAP. Kelly rapporteert rechtstreeks aan CEO Job van der Voort. Zoals alle medewerkers van Remote werkt John op afstand en asynchroon vanaf een zelfgekozen locatie, in zijn geval Texas.

Groeifase

De nieuwe CRO versterkt Remote tijdens een groeifase. Zo heeft Remote zich recent uitgebreid naar nieuwe markten en het Belgische Easop, aanbieder van een oplossing voor het toekennen en beheren van aandelenkapitaal aan internationale teams, overgenomen.

"Voor Remote is 2024 een jaar waarin we grote stappen zetten en we dingen groter en beter willen doen voor onze huidige en toekomstige klanten. Met John erbij liggen we nog beter op koers om de toekomst van werk vorm te geven", zegt Job van der Voort, medeoprichter en CEO van Remote. "Ik zie uit naar de samenwerking met hem en ik ben ervan overtuigd dat zijn vaardigheden en ervaring veel impact zullen hebben in ons streven om werkgelegenheid wereldwijd toegankelijk te maken en onze positie als 's werelds toonaangevende global HR-platform te verstevigen."

"Het is inspirerend om te zien hoe ver Remote al is gekomen; het laat zien hoe flexibel en marktgericht het bedrijf is. Dankzij ons team van experts over de hele wereld hebben we veel collectieve expertise in huis om die groei nog lang voort te zetten, en ik heb veel zin om daarbij te helpen", aldus John Kelly, CRO bij Remote.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!