Witold Kepinski - 29 mei 2024

Eficode neemt Jodocus over

Eficode heeft Jodocus overgenomen, de eerste cloud-native Atlassian Platinum-partner in Duitsland. Deze overname versterkt de rol van Eficode als Atlassian-partner in Duitsland verder en breidt zijn vaardigheden en diensten in Atlassian Cloud uit.

Eficode neemt Jodocus over image

“Atlassian verhuist naar de cloud en de bijbehorende kennis is essentieel om deze transitie te versnellen. Jodocus was oorspronkelijk de eerste Atlassian-partner in Duitsland die zich volledig op de cloud richtte. Hun brede expertise in Atlassian-tools en cloudmigraties helpt onze klanten in hun reis naar de cloud en vormt een aanvulling op onze missie om te bouwen aan de toekomst van softwareontwikkeling”, zegt Ilari Nurmi, CEO van Eficode. "Wij heten de medewerkers en klanten van Jodocus welkom bij Eficode."

Jodocus, opgericht in 2019, is een Atlassian Platinum Solution Partner met uitgebreide expertise in Atlassian Cloud. Naast de focus op de Cloud biedt het Jodocus-team ondersteuning op het gebied van bedrijfsprocessen, Application Lifecycle Management en DevOps. Hun klantenbestand bevindt zich in Duitsland , met bekende namen als Otto Group en Fricke. Jodocus heeft 45 medewerkers en de omzet in 2023 bedroeg 11,5 miljoen euro . “Samen zullen Eficode en Jodocus een grotere entiteit vormen en nog meer internationale klanten hebben, wat mogelijkheden opent voor het verdiepen en verbreden van onze relatie met onze klanten”, zegt Werner Krandick, CEO van Jodocus.

Eficode heeft talloze bedrijven met DevOps en digitale transformatie in staat gesteld nieuwe technologieën en praktijken te adopteren om software beter te creëren. Het volledige spectrum aan digitale diensten kan nu ook worden uitgebreid naar de klanten van Jodocus. Eficode ROOT biedt softwareontwikkelingstools aan als een beheerde service op een Software-as-a-Service-manier. Met Total Support beheren wij op onze beurt de tools en bieden we ondersteuning, coaching en mentoring voor Atlassian-oplossingen als abonnement.

De afgelopen jaren is Eficode zowel autonoom als door acquisities sterk gegroeid. De samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van Eficode gedurende de voorgaande vier boekjaren bedroeg 70%.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!