Witold Kepinski - 04 juni 2024

Proxy gaat samenwerken met WeAreFrank!

De Rotterdamse IT-dienstverlener Proxy heeft zich aangesloten bij Frank!Partners, het partnerkanaal van open source integratiespecialist WeAreFrank!.

Proxy gaat samenwerken met WeAreFrank! image

CEO Erik de Rijk van Proxy en CEO Erwin Beets van WeAreFrank! zien de samenwerking als een nieuwe stap om hun dienstverlening effectiever te maken.

“We zijn ontzettend blij dat onze twee Rotterdamse bedrijven elkaar hebben gevonden”, zegt Erik de Rijk. “Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan. Dit is een krachtige samenwerking die veel potentieel biedt voor de toekomst.”

Technologische vooruitgang

De samenwerking tussen Proxy en WeAreFrank! is volgens de twee bedrijven een stap in de richting van innovatieve en effectieve IT-oplossingen voor het mkb tot en met enterprises. Beide bedrijven willen hun klanten zo de best mogelijke dienstverlening bieden en daarnaast de technologische vooruitgang binnen de regio Rotterdam en daarbuiten bevorderen. “De samenwerking met Proxy markeert een nieuw hoofdstuk voor WeAreFrank!” zegt Erwin Beets. “Twee Rotterdamse bedrijven die hun krachten bundelen om de IT-markt te verbeteren, met een sterke nadruk op open source-technologie voor infrastructuur, api’s en integratie, dat is iets om trots op te zijn.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!