Witold Kepinski - 06 juni 2024

Arrow tekent nieuwe VMware distributieovereenkomst met Broadcom in Europa

Arrow heeft een nieuwe distributieovereenkomst gesloten met Broadcom voor VMware-oplossingen in 20 Europese landen. Onder de nieuwe overeenkomst blijft Arrow het channel bedienen in de landen waar het VMware-distributeur was vóór de overname door Broadcom, evenals in Tsjechië, IJsland, Ierland, Italië, Nederland, Slowakije en Zwitserland.

Arrow tekent nieuwe VMware distributieovereenkomst met Broadcom in Europa image

Arrow en zijn ondersteunde channelpartners hebben als taak Broadcom te helpen bij het stimuleren van de adoptie van VMware private cloud-infrastructuur en bij de overgang van het brede VMware-klantenbestand naar het nieuwe abonnementlicentie model voor VMware-software. Met zijn expertise en ervaring in de nieuwe VMware go-to-market strategie zal Arrow zijn lokale channelpartners versterken en helpen ervoor te zorgen dat klanten de meeste waarde krijgen uit hun investering in VMware-software.

In het kader van de overeenkomst zal Arrow het volledige portfolio van VMware-oplossingen voor private cloud-infrastructuur blijven leveren, inclusief de nieuwe aanbiedingen: VMware Cloud Foundation (VCF), VMware vSphere Foundation (VVF), VMware vSphere Standard en VMware vSphere Essentials Plus Kit en standaard, evenals add-ons zoals VMware vSAN enVMware Live Recovery.

Arrow zal zijn rol uitbreiden om technische ondersteuningsmogelijkheden te bieden voor geselecteerde producten en klanten, waardoor toegang tot VMware-ondersteuning en gelokaliseerde expertise in de voorkeurstaal van de klant wordt ontgrendeld. Deze door Arrow geleverde service voor geselecteerde VMware-oplossingen is een uitbreiding van de Broadcom-ondersteuning, waardoor Arrow de commerciële klantervaring door middel van toegankelijkheid, gespecialiseerde kennis en gepersonaliseerde assistentie kan verbeteren.

Channel Partners

Door samen te werken met Arrow krijgen channelpartners toegang tot de technische kennis, trainingsprogramma's en gecertificeerde resources van Arrow. Dit stelt partners in staat om gedurende de gehele levenscyclus van commerciële klanten ondersteunende diensten van hoge kwaliteit te leveren. Samen zullen Broadcom en Arrow een geïntegreerde ondersteuningservaring blijven bieden om het hoogste serviceniveau te garanderen voor klanten van elke omvang.

“Naast zijn uitgebreide VMware-achtergrond, Arrow's expertise en invloed op de Europese markt, zal Arrow een cruciale rol spelen in het helpen van Broadcom met onze go-to-market strategie binnen de regio”, aldus Cynthia Loyd, vice president van global partner and commercial sales bij Broadcom. “De technische ondersteuningsdiensten van Arrow, in combinatie met zijn lokale expertise, maken allemaal deel uit van een samenhangende strategie om waarde te creëren voor onze channelpartners en klanten. Als vertrouwde adviseur voor het channel brengt Arrow alle juiste capaciteiten mee om de evolutie van onze go-to-market strategie te ondersteunen.”

Nick Bannister - Arrow

“Als VMware-distributeur gedurende 20 jaar en de exclusieve Symantec cybersecurity aggregator voor Broadcom in Europa, zijn we verheugd om onze relatie voort te zetten en een cruciale rol te spelen in VMware's nieuwe go-to-market aanpak”, zegt Nick Bannister, president van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA. “Arrow richt zich op het versterken van channelpartners om te gedijen in het nieuwe VMware-landschap. Onze lokale teams met hun uitgebreide ervaring staan klaar om partners door deze overgang te begeleiden. Wij geloven dat de nieuwe VMware-wereld en het Broadcom Advantage Partner-programma channelpartners een enorme kans bieden om hun omzet te verhogen, hun marktaandeel uit te breiden en hun winstgevendheid te verbeteren door gebruik te maken van de toonaangevende oplossingen van VMware”, vervolgt hij.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!