Witold Kepinski - 06 juni 2024

Colt en Eurofiber versterken netwerkbereik en connectiviteit bedrijfsgebouwen

Eurofiber en Colt Technology Services (Colt) hebben een strategische uitbreiding aangekondigd van hun netwerk in Nederland, gericht op gebieden waar bedrijven de beste digitale connectiviteit vereisen.

Colt en Eurofiber versterken netwerkbereik en connectiviteit bedrijfsgebouwen image

Eurofiber en Colt Technology Services (Colt) hebben een strategische uitbreiding aangekondigd van hun netwerk in Nederland, gericht op gebieden waar bedrijven de beste digitale connectiviteit vereisen. Colt en Eurofiber investeren constant in doorlopende uitbreidingen van hun netwerk. Als internationale aanbieder van open digitale infrastructuur stelt Eurofiber klanten en partners in staat om services uit te bouwen in lijn met hun eigen veranderende behoeften. Door dit grotere bereik kunnen bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht maximaal profijt hebben van de flexibele, betrouwbare en veilige wereldwijde connectiviteitsoplossingen van Colt die aangeboden worden via het betrouwbare Eurofiber-netwerk. Speciaal voor bestaande klanten is er een gestroomlijnd proces om nieuwe locaties toe te voegen binnen deze vier steden.

De sterkere samenwerking tussen Colt en Eurofiber is een aanjager van hun gezamenlijke ambitie om voorop te lopen in het faciliteren van digitale transformatie. Door connectiviteitsoplossingen op maat te leveren die voldoen aan de veranderende eisen van de ondernemingen van vandaag en morgen, vormt deze uitbreiding op de Nederlandse markt een grote stap richting het netwerk van de toekomst. Via het fijnmazige Eurofiber-netwerk krijgen ondernemingen op meerdere locaties toegang tot betrouwbare, hoogwaardige en beveiligde netwerkdiensten. Door ongeëvenaarde toegang naar diensten worden klanten in staat gesteld om hun digitale footprint uit te breiden en diverse doelen te halen.

Klantervaring

Rhoderick van der Wyck, Managing Director of International Business Eurofiber: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Colt verder uit te breiden in Nederland. De landelijke infrastructuur van Colt in combinatie met het fijnmazige Eurofiber-netwerk in de grote steden sluit aan bij onze groeiambities in de regio en leidt uiteindelijk tot een significante verbetering voor de klantenervaring. Onze gezamenlijke inspanningen verenigen ons in een gedeelde visie om baanbrekende netwerkoplossingen te ontwikkelen die bedrijven ondersteunen bij hun digitale transformatie. We zijn heel trots op deze samenwerking als uiting van onze toewijding aan innovatie en klantgerichtheid. Door onze krachten te bundelen, scheppen wij de toekomst van connectiviteitsoplossingen op basis van glasvezel, die nodig zijn ter ondersteuning van de bedrijfskritische processen die daarvan afhankelijk zijn."

De klantgerichte strategie van Colt gaat vooral om agile dienstverlening op hoge bandbreedte in belangrijke zakelijke en digitale hubs wereldwijd," volgens Peter Veenman, Vice President, Global Country Management & Country Manager Benelux, Colt Technology Services. “Door ons partnerschap met Eurofiber uit te breiden door heel Nederland, versnellen we onze voortgang om de koploper te worden in het faciliteren van de digitale transformatie voor onze klanten. Geïnspireerd door een gedeelde visie voor netwerkoplossingen die verandering op gang brengen, zijn wij verheugd om onze samenwerking met Eurofiber voort te zettend en en de toekomst van het ondernemen mogelijk te maken. Samen kunnen we onze collectieve waarde ontsluiten en maximaal inzetten om uitzonderlijke connectiviteit te leveren.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!