Witold Kepinski - 10 juni 2024

Synology onthult ActiveProtect appliances

Synology heeft nieuwe ActiveProtect-appliances aangekondigd, een speciaal gebouwde reeks gegevensbescherming die gecentraliseerd beheer combineert met een zeer schaalbare architectuur voor het beste gebruiksgemak in zijn klasse.

Synology onthult ActiveProtect appliances image

"De lancering van ActiveProtect weerspiegelt de onophoudelijke toewijding van Synology om onze gebruikers te voorzien van de tools om hun meest waardevolle bezit te beheren: gegevens", aldus Philip Wong, voorzitter en CEO van Synology. "In het snel evoluerende digitale landschap van vandaag worden bedrijven geconfronteerd met ongekende uitdagingen bij het beschermen van hun gegevens. Met het nieuwe ActiveProtect-aanbod willen we organisaties van elke omvang in staat stellen om cybersecurity-uitdagingen frontaal aan te pakken."

Gegevensbeschermingsbeleid centraliseren

ActiveProtect centraliseert het gegevensbeschermingsbeleid, de taken en de apparaten voor de hele organisatie om een ​​uniform beheer- en controlepaneel te bieden. Dekking voor eindpunten, servers, hypervisors, opslagsystemen, databases en Microsoft 365- en Google Workspace-services verminderen IT-blinde vlekken en de noodzaak om meerdere oplossingen voor gegevensbescherming te gebruiken aanzienlijk.

"Organisaties hebben de taak om te complexe en dure gegevensbeschermingsstrategieën te onderhouden, en wij streven ernaar om alle uitdagingen in één keer op te lossen met ActiveProtect", aldus Jia-Yu Liu, Executive Vice President bij Synology. "ActiveProtect is het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en ervaring in de samenwerking met onze klanten. We hebben er alle vertrouwen in een oplossing te leveren die de verwachtingen van moderne bedrijven zal overtreffen."

Implementeren

IT-teams kunnen ActiveProtect-appliances snel in enkele minuten implementeren en uitgebreide databeschermingsplannen maken via mondiaal beleid met behulp van een gecentraliseerde console. Van het implementeren van onveranderlijkheids- en air-gapping-beleid tot het uitvoeren van herstelprocedures, ActiveProtect is ontworpen om intuïtief te zijn, waardoor de operationele overhead aanzienlijk wordt verminderd.

Elk ActiveProtect-apparaat kan in standalone- of clusterbeheerde modi werken. De opslagcapaciteit kan worden gelaagd met Synology NAS/SAN-opslagoplossingen, C2 Object Storage en andere ActiveProtect-apparaten in het cluster. Bovendien kunnen bestaande Synology Active Backup for Business-implementaties worden beheerd vanuit de uniforme interface, wat een hoge implementatieflexibiliteit biedt.

Snel en efficiënt

Speciaal gebouwde ActiveProtect-appliances maken gebruik van incrementele back-ups met bronzijdige, globale en cross-site deduplicatie om snelle back-ups en replicatie te garanderen met minimaal bandbreedtegebruik. ActiveProtect is tot 7 keer sneller bij het maken van back-ups met een typische deduplicatieverhouding van meer dan 2:1, waardoor de bedrijfskosten aanzienlijk worden verlaagd.

ActiveProtect is later in 2024 beschikbaar zijn via distributeurs en partners van Synology.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!