Witold Kepinski - 11 juni 2024

delaware wordt AWS Select Tier Services Partner

delaware gaat een samenwerking aan met Amazon Web Services (AWS). Deze stap onderstreept delaware's toewijding om tegemoet te komen aan de groeiende klantvraag naar cloud- en best-of-breed oplossingen. Zo hebben klanten van het bedrijf de keuze uit meerdere cloud service providers, waaronder Microsoft en nu ook AWS, om een evenwichtige en veelzijdige benadering van elk project te waarborgen.

delaware wordt AWS Select Tier Services Partner image

Door deze samenwerking bevestigt delaware zijn positie als een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie, die zijn klanten door de complexiteiten van moderne digitale landschappen kan gidsen. "Bij digitale transformatie beginnen we altijd vanuit een ‘customer-first’ principe," zegt Pieter Hebben, partner bij delaware. "Door samen te werken met AWS, zullen we onze klanten de cross-technologische oplossingen kunnen bieden waar ze naar op zoek zijn. Bedrijven die bestaande bedrijfsapplicaties moderniseren, kunnen nu de cloudoplossing kiezen die het beste past bij hun unieke noden."

Hoewel delaware en AWS eerder reeds succesvol hebben samengewerkt aan projecten, is een AWS Partner worden een cruciale stap vooruit voor delaware en zijn vermogen om uitgebreide, cross-technologische oplossingen aan te bieden. Voor klanten zal de gestroomlijnde communicatie tussen delaware en AWS leiden tot snellere implementaties en een nog betere ondersteuning. Bovendien zullen delaware's experts meer toegang hebben tot de uitgebreide trainings- en certificeringsprogramma's van AWS.

Recentelijk hebben AWS en delaware drie nieuwe projecten opgezet, met klanten in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Aluminium Dunkerque, Remedica en Greenyard Frozen Foods zetten allemaal hun eerste stappen met AWS.

Uitbreiding van expertise

Door een AWS Partner te worden, breidt delaware zijn AWS-expertise wereldwijd uit. Op deze manier bouwt het bedrijf een team op dat beschikt over geavanceerde technologische kennis en uitblinkt in de implementatie van AWS-clouddiensten. "We reageren niet alleen op de noden van de markt," voegt Pieter Hebben toe, "we geven actief vorm aan de toekomst van cloud consultancy-diensten. Dit doen we door ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot toptalent en de nieuwste innovaties op vlak van cloud-technologie."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!