Witold Kepinski - 12 juni 2024

LMtec Digital Solutions voltooit rebranding naar Emixa

Emixa, een technologiepartner voor SAP/Siemens/Mendix, rondt de laatste fase van zijn rebranding naar één merk af. LMtec Digital Solutions krijgt nu de naam Emixa DACH, zo meldt Holland Capital.

LMtec Digital Solutions voltooit rebranding naar Emixa image

LMtec Digital Solutions is een adviespartner in Duitsland en Zwitserland, gespecialiseerd in het leveren van Product Lifecycle Management (PLM)-oplossingen, waaronder managementadvies, onderhoud en technische ondersteuning. De samenwerking met Siemens Digital Industry Solutions, evenals SAP en Mendix, draagt bij aan hun visie om een belangrijke rol te spelen in de digitale transformatie van de maakindustrie, ook wel bekend als ‘Industry 4.0’. De samenwerking binnen Emixa biedt zijn klanten verbeterde en uitgebreidere diensten en zijn medewerkers kansen voor internationale ontwikkeling binnen het brede scala aan diensten, technologieën en landen waar de groep actief is.

Uitbreiding van Emixa naar de DACH-regio

De overname van LMtec Digital Solutions in september 2023 is een belangrijke stap geweest in de internationale uitbreidingsstrategie van Emixa. Met inbegrip van LMtec telt Emixa meer dan 530 professionals, gericht op Product Lifecycle Management (PLM), Enterprise Resource Planning (ERP), IT-architectuur, low-code applicaties, systeemintegraties en procesoptimalisatie, voornamelijk gericht op de maakindustrie. De groep streeft ernaar een van de toonaangevende spelers in West-Europa te worden, met een duidelijke focus op de maakindustrie, en is actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Zwitserland.

Peter-Jan Simons, CEO van Emixa, verklaarde: "Ik ben enthousiast over deze volgende fase van de overgang naar één merk, inclusief LMtec, omdat dit onze klanten en collega's de geweldige kans biedt om onze diensten uit te breiden en projecten en ondersteuning op internationale schaal te leveren."

Peter Wassmer, Managing Partner van LMtec Digital Solutions, verklaarde: "Het merk Emixa wordt erkend als een toonaangevende specialist die oplossingen kan leveren op basis van SAP/Siemens/Mendix-technologie. Nu kan Emixa optreden als een vertrouwde digitale partner voor onze klanten bij het aanpakken van hun digitale uitdagingen."

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!