Witold Kepinski - 11 juni 2024

TD SYNNEX IBM watsonx Gold 100 programma stimuleert AI-mogelijkheden voor partners

TD SYNNEX heeft de lancering aangekondigd van zijn IBM watsonx Gold 100-programma, dat tot doel heeft 100 TD SYNNEX-partners te werven en hen uit te rusten om IBM's Gold-tier partnerstatus. Gold-tier partners zullen de mogelijkheden van IBM Watsonx benutten door een combinatie van IBM-technologie en TD SYNNEX-mogelijkheden met toegevoegde waarde.

TD SYNNEX IBM watsonx Gold 100 programma stimuleert AI-mogelijkheden voor partners image

Wereldwijd is het aantal partners dat van plan is AI-oplossingen aan te bieden in slechts één jaar met 625% gestegen, volgens het TD SYNNEX Direction of Technology Report. Maar volgens IDC zal 80% van de partners in 2024 niet volledig profiteren van het AI-gerelateerde groei- en ontwikkelingspotentieel vanwege het onvermogen om onmiddellijke kansen te identificeren die relevant zijn voor hun bedrijfsprofiel.

“Als het gaat om investeringen in AI, kan het voor partners moeilijk zijn om te weten waar ze moeten beginnen. Daarom streven we ernaar om niet alleen oplossingen te bieden, maar ook begeleiding, training en ondersteuning om hen te helpen succesvol door de AI-revolutie te navigeren. Dit uitgebreide programma is een voorbeeld van hoe ons Destination AI-programma partners kan helpen de enorme groeimogelijkheden die AI biedt te benutten, inclusief de kansen die mogelijk worden gemaakt door het IBM Watsonx-platform”, aldus Sergio Farache, Executive Vice President, Strategy and Global Technology Business bij TD SYNNEX. Het programma zal geselecteerde partners helpen hun AI-praktijk te laten groeien en maximaliseren met het IBM Watsonx AI- en dataplatform. 

Het IBM watsonx Gold 100-programma omvat:

  • Mogelijkheid en training om het leertraject van een partner op het gebied van AI te versnellen en een volledige Watsonx-implementatie mogelijk te maken.
  • Bedrijfsplanning en verkoopversnelling, inclusief exclusieve toegang tot belangrijke IBM-bronnen en TD SYNNEX-strategieontwikkeling en accountplanning.
  • Marketing en vraaggeneratie om de middelen van IBM-partners, een robuuste use case-bibliotheek en strategisch marketingadvies van TD SYNNEX te benutten.
  • Deskundige services en pre-salesondersteuning, waaronder speciale TD SYNNEX watsonx-teams, en toegang tot deskundige technische bronnen van IBM.
  • Demo's inclusief Center of Excellence-bronnen en on-demand toegang tot IBM-leer- en demo-omgevingen op IBM Cloud.

Als onderdeel van deze samenwerking zal TD SYNNEX in 2024 IBM Watsonx Centers of Excellence oprichten op vier TD SYNNEX-locaties in Noord-Amerika en Europa, waar partners POC Watsonx-oplossingen kunnen ervaren en gepersonaliseerde ondersteuning kunnen krijgen.

IBM QRadar

Manuel Noe, CEO van IS4IT KRITIS GmbH, een TD SYNNEX-klant en een bestaande IBM-partner, is van plan de AI-praktijk van zijn bedrijf te laten groeien via IBM Watsonx en het TD SYNNEX 100-programma. “Als een beheerde beveiligingsdienstverlener die samenwerkt met IBM QRadar, en een langetermijn zakenpartner van IBM op de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt, waren we op zoek naar AI-oplossingen om ons portfolio te versterken. We zijn er zeker van dat IBM Watsonx het platform bij uitstek zal zijn om de uitdagingen van onze klanten nu en in de toekomst aan te gaan. Samen met IBM en TD SYNNEX blijven we onze collega's faciliteren voor watsonx.data, watsonx.ai en watsonx.governance en geven we vorm aan onze algemene go-to-market-strategie.”

Het IBM Watsonx-platform omvat drie kerncomponenten die zijn ontworpen om bedrijven te helpen de impact van AI met hun vertrouwde data te schalen en te versnellen. Met de drie kerncomponenten van het platform (watsonx.ai, watsonx.data en watsonx.governance) kunnen bedrijven hun AI-oplossing aanpassen aan hun behoeften. IBM watsonx bevat ook meerdere AI-assistenten die helpen bij het automatiseren van workflows en het implementeren van AI in verschillende zakelijke en technische functies (IBM watsonx Assistant, IBM watsonx Code Assistant en IBM watsonx Orchestrate™).

“De sleutel tot acceptatie en succes met AI is het mogelijk maken van partners met snelle toegang tot de technologie, gebruiksscenario’s en praktijkgerichte training”, zegt David La Rose, algemeen directeur van IBM Ecosystem, Sell. “Om onze gemeenschappelijke klanten die gebruik maken van ons portfolio van AI- en hybride cloudaanbiedingen beter te ondersteunen, biedt onze samenwerking met TD SYNNEX de middelen om prioriteit te geven aan de behoeften van groeiende partners, zoals snelle overdracht van vaardigheden, planning van kansen en voortdurende verkoop- en omzetgroei steun. Deze tools kunnen transformerend zijn voor het zakelijke traject van een partner en zijn slechts één voorbeeld van hoe het IBM Ecosystem werkt aan het cultiveren van groei en AI-adoptie voor allerlei soorten partners.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!