Wouter Hoeffnagel - 11 juni 2024

PhishER Plus Threat Intel-functie van KnowBe4 pakt webgebaseerde dreigingen aan

KnowBe4 introduceert PhishER Plus Threat Intel. Deze nieuwe functie integreert websitereputatiegegevens van Webroot rechtstreeks in PhishER Plus-console. Zo kunnen bedrijven sneller op geautomatiseerde wijze webgebaseerde dreigingen detecteren en mitigeren.

PhishER Plus Threat Intel-functie van KnowBe4 pakt webgebaseerde dreigingen aan image

Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend hun methoden voor het omzeilen van traditionele beveiligingsmaatregelen middels technieken als drive-by downloads en webgebaseerde malware-levering. PhishER Plus Threat Intel biedt gebruikers directe internetreputatiegegevens en maakt zo slimme en geautomatiseerde reacties op internetdreigingen mogelijk. De nieuwe functie helpt met het beheren van cyberbeveiligingsrisico's als gevolg van webgebaseerde aanvallen, waarbij snelle identificatie van dreigingen en responsmogelijkheden cruciaal zijn voor beveiligingsteams.

Meer tijd voor complexere dreigingen

Met PhishER Plus Threat Intel handmatig zoeken niet meer nodig. Ook verbetert de functie de detectie van dreigingen op basis van uitgebreide gegevens over de reputatie van websites en de geschiedenis van dreigingen. Dit geeft beveiligingsteams de tijd zich te concentreren op complexere dreigingen en zorgt tegelijkertijd voor een consistente, snelle reactie op webgebaseerde aanvallen in de hele organisatie. Door processen te stroomlijnen en handmatige inspanningen te verminderen, wordt het beheer van online dreigingen sneller en minder arbeidsintensief, waardoor reactie op dreigingen op grotere schaal mogelijk wordt.

“Met deze nieuwe functie bewapenen we beveiligingsteams met de geautomatiseerde detectie van dreigingen en versnelde responsmogelijkheden die ze nodig hebben om de toenemende cyberaanvallen voor te blijven en tegelijkertijd het verdedigingssysteem van een organisatie te versterken”, aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Webroot is een vooraanstaande partij op het gebied van dreigingsinformatie. Dankzij de integratie met het PhishER Plus-platform van KnowBe4 kunnen Security Operations Centers webgebaseerde dreigingen snel en efficiënt identificeren en aanpakken."

Met verbeterd inzicht in de webreputatie, efficiënte detectie van dreigingen en geautomatiseerde responsmogelijkheden, elimineert de PhishER Plus Threat Intel-functie hiaten in het bewustzijn, stimuleert het slimme reacties op dreigingen en stelt het beveiligingsteams in staat een sterke beveiligingspositie te handhaven. Deze nieuwe functie is inbegrepen bij het PhishER Plus-abonnement zonder extra kosten of een afzonderlijke Webroot-licentie.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!