Wouter Hoeffnagel - 13 juni 2024

TTNL is exclusieve distributeur voor M81 software in Nederland

IT service provider en IBM power specialist TTNL is exclusieve distributeur voor software van M81 in Nederland. De samenwerking geeft IBM i gebruikers toegang tot systeemsoftware die specifiek is ontworpen voor het IBM i besturingssysteem.

TTNL is exclusieve distributeur voor M81 software in Nederland image

De M81 software voor IBM i biedt mogelijkheden voor systeembeheer en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ook versterkt de software de efficiëntie van IBM i-omgevingen. Door deze software op te nemen in zijn portfolio versterkt TTNL zijn positie als leverancier van oplossingen voor IBM-platforms in de regio.

Flash for i en Control for i

Naast 'Flash for i' - het belangrijkste product van M81 - gaat TTNL ook M81's 'Control for i' distribueren en ondersteunen.

Flash voor i maakt het mogelijk alle FlashCopy/SnapShot-operaties op externe opslag te verwerken, automatiseren, bewaken en rapporteren. Denk daarbij aan het dagelijks maken van een SAVE21 zonder de productie te stoppen, of de gegevens van een testpartitie in enkele minuten te vernieuwen.

Control voor i bewaakt een IBM i-partitie te bewaken met behulp van een product zoals Nagios en andere tools. Denk daarbij aan Centreon, CheckMK, Pandora, PRTG, ServiceNav, Shinken, SolarWinds en Zabbix.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!