Witold Kepinski - 13 juni 2024

ResilientX Security en SLR Group bundelen krachten

SLR Group en ResilientX Security hebben een strategisch partnerschap aangekondigd, waarmee zij een belangrijke stap zetten in hun missie om hun aanwezigheid in de Benelux-markt uit te breiden en te versterken. Ze richten zich specifiek op klanten en partners in Nederland, Luxemburg, België en Frankrijk.

ResilientX Security en SLR Group bundelen krachten image

Deze samenwerking brengt het ResilientX Security Unified Exposure Management Platform en Third-Party Risk Management dichterbij om in te spelen op de groeiende behoefte aan geavanceerde en holistische cybersecuritymaatregelen.

"Het partnerschap met SLR Group betekent een cruciaal moment voor ResilientX Security. Samen verbeteren we de mogelijkheden voor risicobeheer en blootstellingsbeheer in de Benelux-markt. Dankzij de steun van onze nieuwe partner kunnen we onze innovatieve oplossingen aan een breder publiek aanbieden," aldus Jim Biniyaz, CEO van ResilientX Security.

“We zijn verheugd om ons strategische partnerschap met ResiliantX, een toonaangevende speler op het gebied van cyberbeveiligingstechnologie, aan te kondigen. Deze samenwerking versterkt ons commitment om eersteklas cybersecurity-oplossingen te leveren aan onze klanten in de Benelux en Frankrijk”, aldus Sander Nieuwstraten, Managing Director bij SLR Group. “Door ResiliantX distributeur te worden, voorzien we bedrijven van de tools om cyberdreigingen een stap voor te blijven en hun kritieke digitale assests te beschermen”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!