Witold Kepinski - 13 juni 2024

CloudCup IT-voetbalpool is van start gegaan

De CloudCup is van start gegaan de grootste IT-voetbalpool van Nederland. Met het EK in Duitsland dat aanstaande vrijdag begint, kunnen alle IT-professionals in Nederland opnieuw de strijd met elkaar aangaan.

CloudCup IT-voetbalpool is van start gegaan image

De CloudCup is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de IT-sector. Elke dag worden er vijf winnaars uitgeroepen, waaronder de “Stijger van de dag”, “Snelste daler van de dag”, en de “Pechvogel van de dag”.

Ook dit jaar biedt de CloudCup deelnemers de mogelijkheid om zowel individueel als samen met collega’s deel te nemen in de bedrijfsleague competitie, waarbij bedrijven het tegen elkaar opnemen.

Deelnemers maken kans op geweldige prijzen, waaronder Arrow Microsoft voetbaltafels voor op kantoor. De deelname is gratis en inschrijven kan via www.cloudcup.nl.

Marc Verhoeven, Marketing Manager van Arrow Nederland, zegt hierover: “Voor de vierde keer bieden we dit voetbalspel aan de markt aan, en elke keer krijgen we ontzettend leuke reacties. Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen meedoet en de competitie aangaat.”

Unieke kenmerken van de CloudCup:

• Tot één minuut voor de aftrap kun je je uitslagen aanpassen.

• Blijf actief in het spel via zowel de webversie als de app.

• Iedere speeldag zijn er vijf prijzen te winnen.

Verhoeven: "Samen met onze sponsors willen we deze sportzomer dichterbij brengen met de CloudCup. Mis deze kans niet om samen met je collega’s en andere IT-professionals te strijden in de CloudCup en maak kans op fantastische prijzen. Schrijf je vandaag nog in en beleef het EK op een geheel nieuwe manier!"

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek www.cloudcup.nl


Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!