Witold Kepinski - 15 juni 2024

Kaseya DattoCon Europe brengt Kaseya 365 naar EMEA klanten

Kaseya, leverancier van AI-aangedreven software voor cyberbeveiliging en IT-beheer, heeft tijdens zijn Kaseya DattoCon Europe-evenement in het Convention Centre Dublin, Ierland zijn Kaseya 365 toepassingen nader belicht.

Kaseya DattoCon Europe brengt Kaseya 365 naar EMEA klanten image

Het evenement verwelkomde meer dan 1.800 afgevaardigden uit de hele EMEA-regio en omvat drie dagen vol sessies, trainingen en netwerkfeesten. Deelnemers leerden over de oplossingen van Kaseya – waaronder de onlangs gelanceerde Kaseya 365 – en hoe ze hun producten het beste kunnen gebruiken om de efficiëntie te maximaliseren en hun winstgevendheid te vergroten. Het evenement werd afgesloten met de Elements Party, georganiseerd in het Guinness Storehouse.

“We zijn blij om weer met klanten ter plaatse te zijn”, aldus Fred Voccola (foto), CEO van Kaseya. “Iets meer dan een maand geleden hebben we Kaseya 365 en ons Partner First-programma in de VS onthuld. Het is geweldig om de kans te krijgen om face-to-face in contact te komen met onze EMEA-partners om te bespreken hoe zij hun bedrijf in één klap praktisch kunnen transformeren. Dit is bijna tien jaar werk en het is geweldig om te zien welke impact het al heeft gehad.”

Kaseya 365

Nieuwe mogelijkheden voor IT complete

  • Kaseya 365: Een uniek enkel abonnement in zijn soort dat IT-professionals naadloze toegang geeft tot het beheren, beveiligen, back-uppen en automatiseren van al hun eindpunten. Het wordt aangeboden tegen een fractie van de kosten van individuele productabonnementen, wat de eenheidseconomie van de MSP-industrie fundamenteel verandert en een revolutie teweegbrengt in de manier waarop zij zaken doen.
  • Partner First Pledge: Kaseya's Partner First Pledge, gelanceerd tijdens Kaseya Connect Global in Las Vegas, is een officieel engagement om zowel het succes als de risico's van elke Kaseya-partner te delen. Het is ontworpen om klanten flexibiliteit te bieden en tegelijkertijd prioriteit te geven aan winstgevendheid via betaalbare contracten van één en drie jaar, FlexSpend voor alle producten, bescherming tegen catastrofaal klantverlies en een prijsvergrendelingsgarantie.
  • Cyber ​​Insurance Fast Track: Kaseya's Cyber ​​Insurance Fast Track-programma wordt gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het initiatief kwalificeert partners, klanten en eindgebruikers die de Kaseya-beveiligingssuite gebruiken voor cyberdekking tegen gereduceerde tarieven.
  • TruPeer breidt uit naar Europa: Kaseya's TruPeer werd in mei in Europa gelanceerd met zijn eerste persoonlijke evenement. Het programma, dat gebruik maakt van het beproefde TruMethods-framework, is een alles-in-één platform voor bedrijfsversnelling. Door een bewezen operationeel raamwerk, verkoopproces, marketingondersteuning en unieke benchmarking te combineren, verhogen deelnemende MSP's consequent hun maandelijks terugkerende omzet, verhogen ze de klanttevredenheid en voegen ze nieuwe klanten toe. TruPeer-leden groeien sneller en met een winstmarge die gemiddeld 150% tot 250% hoger ligt.
  • IT Glue Copilot: IT Glue Copilot is een nieuwe, ultramoderne AI-engine die is ontworpen om verschillende aspecten van het documentatieproces te automatiseren. Met versnelde documentatieprocessen, nauwkeurige en actuele inzichten en ongeëvenaarde duidelijkheid bevrijdt Copilot IT-professionals van tijdrovende taken.
  • Vonahi CREST-certificering: Vonahi's vPenTest is het eerste en enige platform in zijn categorie geworden dat CREST-gecertificeerde netwerkpenetratietests aanbiedt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hiermee kunnen partners nu CREST-gecertificeerde penetratietesten uitvoeren binnen het vPenTest-platform.
  • Meer automatiseringen: Het afgelopen jaar heeft Kaseya honderden nieuwe automatiseringen toegevoegd om partners efficiënter te maken door snellere, slimmere workflows op het hele IT Complete-platform mogelijk te maken. Tegenwoordig zijn er meer dan 250 automatiseringen actief op het IT Complete-platform, en elk kwartaal worden er nog tientallen nieuwe opgeleverd.
Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!