Witold Kepinski - 15 juni 2024

Techone neemt i4 Managed IT Services over

Techone, een speler in de IT-dienstensector, kondigt met trots aan dat het i4 Managed IT Services (i4) heeft overgenomen. Deze strategische overname versterkt de positie van Techone in de Gelderse Vallei.

Techone neemt i4 Managed IT Services over image

In een tijd waarin IT een essentiële rol speelt in het succes van bedrijven, zal i4 de krachten gaan bundelen met Techone-onderneming Hupra ICT. Beide bedrijven zullen gaan opereren vanuit het kantoor van Hupra ICT in Veenendaal. De samenvoeging stelt beide bedrijven in staat om een breder scala aan diensten te bieden aan hun klanten.

Michel van de Pol, de voormalig eigenaar van i4, neemt afscheid van het bedrijf. Michel: “na een zorgvuldige zoektocht ben ik ervan overtuigd dat het aansluiten bij Techone en de samenvoeging met Hupra ICT het beste is voor onze klanten en medewerkers”

“De overname van i4 biedt ons een unieke kans om onze dienstverlening in de regio Gelderse Vallei verder uit te breiden en te versterken”, aldus Pieter Willemsen van Hupra ICT. “We kijken ernaar uit om samen met de mensen van i4 onze klanten nog beter te ondersteunen met innovatieve IT-oplossingen.”

Expertise

Cornel van Westen van Hupra voegt toe: “Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van beide bedrijven. Door de gecombineerde expertise van Hupra en i4 kunnen we onze klanten een nog completer pakket aan diensten bieden, waardoor zij kunnen profiteren van de nieuwste technologieën en de best mogelijke ondersteuning.”

Coert Coomans, eigenaar van Techone, benadrukt de waarde van deze overname: “De overname van i4 door Techone is een strategische zet die de positie van beide bedrijven aanzienlijk versterkt. We zijn verheugd om te zien hoe deze samenwerking zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van IT-diensten in de regio Gelderse Vallei. Deze overname onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en het ondersteunen van onze klanten bij hun digitale transformatie.”

De overname zal geen invloed hebben op de bereikbaarheid van i4. De bekende telefoonnummers en e-mailadressen blijven gewoon bereikbaar.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!