Witold Kepinski - 19 juni 2024

Cybersecurity specialist Huntress ontvangt extra kapitaalinvestering

Huntress, speler op het gebied van cyberbeveiliging voor kleine bedrijven tot kleine ondernemingen en de dienstverleners die hen ondersteunen, kondigde een belangrijke mijlpaal aan met de afsluiting van een Series D-financieringsronde van 150 miljoen dollar onder leiding van Kleiner Perkins, Meritech Capital en bestaande investeerder Sapphire Ventures.

Cybersecurity specialist Huntress ontvangt extra kapitaalinvestering image

Deze nieuwste kapitaalinjectie zal naast strategische overnames het allernieuwste eindpunt-, identiteits-, cloud- en SaaS-beveiligingsonderzoek aandrijven, waardoor de inzet van Huntress wordt versterkt om de cruciale bedrijven die de ruggengraat van de wereldeconomie vormen, te versterken.

Cyberbeveiliging

Naast het bouwen en verwerven van disruptieve nieuwe producten, ontwikkelt Huntress onophoudelijk zijn veelgevraagde Huntress Managed Security Platform met volledig autonome mogelijkheden, terwijl hij racet om zijn go-to-market-motor aan te wakkeren om deze onderbediende en onderbeschermde markt te bereiken voordat cybercriminelen dat doen. Deze substantiële investering zal de missie van Huntress verder versterken om de meest kwetsbare bedrijven, die 99% van alle bedrijven uitmaken, te beschermen en de downtime te minimaliseren die kwaadwillende hackers hun slachtoffers proberen toe te brengen.

‍Toegang tot cruciale beveiligingshulpmiddelen democratiseren

“Iedereen verdient de mogelijkheid om zichzelf en het levensonderhoud van zijn werknemers te beschermen. Dit is het 'waarom' dat mijn team ertoe aanzet om de klok rond te werken en de toegang tot de tools en het talent te democratiseren die doorgaans voor de onderneming zijn ontwikkeld. Ik ben gemotiveerd om de krachten te bundelen met Sapphire en twee bedrijven van hoog kaliber, Kleiner Perkins en Meritech Capital, aan de strijd toe te voegen, omdat dit kapitaal ons rechtstreeks zal helpen hackers te vernietigen en de cruciale bedrijven in de wereld en hun bondgenoten op het gebied van beheerde serviceproviders naar een hoger niveau te tillen. ”, zegt Kyle Hanslovan, CEO en medeoprichter van Huntress.

Groeitraject

De nieuwe investering volgt op jaren van snelle groei, terwijl Huntress de omzetgroei van meer dan 70% op jaarbasis de afgelopen twee jaar voortzet. Bovendien komt de vraag naar Huntress-producten duidelijk tot uiting in de klantvalidatie, waarbij het bedrijf eerder dit jaar door klanten in de G2-ranglijst werd verkozen tot marktleider op het gebied van eindpuntdetectie en -respons voor het achtste seizoen op rij en tot marktleider op het gebied van beheerde detectie en respons . Deze fanbase van klanten zet Huntress op de drempel om een ​​centaur op het gebied van cyberbeveiliging te worden nu ze de $100 miljoen ARR naderen en bijna 3,5 miljoen endpoints en identiteiten worden beschermd.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!