Witold Kepinski - 19 juni 2024

Digital Realty is HPE 2024 Colocation Momentum Partner

Digital Realty is benoemd tot Hewlett Packard Enterprise (HPE)'s Colocation Momentum Partner voor 2024 tijdens HPE Discover 2024, HPE's jaarlijkse conferentie van edge tot cloud.

Digital Realty is HPE 2024 Colocation Momentum Partner image

Het partnerschap tussen Digital Realty en HPE begon in 2020 met een pilotprogramma in Ierland. Tegenwoordig biedt Digital Realty HPE GreenLake cloudoplossingen aan in meer dan 300 datacenters in 50 steden wereldwijd. Samen met HPE creëert het service-orkestratieplatform van Digital Realty, ServiceFabric™, een optimale omgeving waar bedrijven hun data kunnen verzamelen en infrastructuur on-demand kunnen gebruiken. Dit stelt hen in staat om op te schalen en de waarde van hun platforms te maximaliseren door AI- en datagedreven te zijn.

“Colocatie is uitgegroeid tot een oplossing voor zakelijke klanten en hun partnernetwerk. Het is een strategische bron die digitale transformatie en de adoptie van AI voor bedrijven mogelijk maakt,” zei Colin McLean, Chief Revenue Officer van Digital Realty. “Deze benoeming is een resultaat van ons gezamenlijke succes, gebaseerd op het vertrouwen dat bedrijven hebben in de samenwerking tussen HPE en Digital Realty.”

“De HPE Partner Awards 2024 zijn een erkenning van de focus en toewijding die deze bedrijven blijven tonen in het leveren van succesvolle bedrijfsresultaten voor hun klanten,” zei Simon Ewington, Vice President van Worldwide Channel & Partner Ecosystem bij HPE. “Samenwerken zit in ons DNA, en het vieren van de grote investering die deze winnaars hebben gedaan in HPE-innovatie is een manier waarop we de indrukwekkende resultaten kunnen tonen die we samen voor klanten bereiken.”

HPE discover 2024

Tijdens HPE Discover 2024 zal Kevin Kull, Senior Vice President, Global Account Sales bij Digital Realty, een sessie leiden met de titel "Is your enterprise AI- and data-ready?". In deze sessie zal hij de dataproblemen bespreken waarmee bedrijven te maken krijgen wanneer ze proberen waarde te creëren met AI. Kull zal ingaan op de noodzaak om data-gecentreerde infrastructuur te ontwikkelen, van de rand tot de kern, om AI-integratie mogelijk te maken. Daarnaast zal hij uitleggen hoe bedrijven de uitdagingen kunnen overwinnen die worden veroorzaakt door toegenomen data-uitwisseling en groei van platforms.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!