Witold Kepinski - 20 juni 2024

Zoom opent nieuw Experience Center in hartje Londen

Zoom opent de deuren van zijn nieuwe Experience Center in het centrum van Londen. Het Zoom Experience Center is een unieke flagship-locatie waar het merk Zoom tot leven komt. De innovatieve ruimte is ontworpen om klanten en partners te inspireren en onder te dompelen in Zooms producten, oplossingen en kernwaarden.

Zoom opent nieuw Experience Center in hartje Londen image

“Het nieuwe Zoom Experience Center is een bewijs van onze geavanceerde technologie en de creativiteit die het ondersteunt, en het zet een nieuwe standaard voor onze internationale aanwezigheid buiten de Verenigde Staten”, aldus Frederik Maris, Head of EMEA bij Zoom. 

Het Zoom Experience Center beslaat meer dan 18.000 vierkante meter en is gelegen naast deEngagement Hub die in augustus 2023 werd geopend. Het centrale kenmerk van de locatie is de Lens Wall, een bijna 40 meter lange wanddecoratie. Een ‘discovery showcase’ ondersteunt 's werelds eerste gebogen LED-scherm met multi-touch interactiviteit en biedt een dynamische 360-graden visuele ervaring. Deze showcase kan voor iedere gast worden gepersonaliseerd tijdens demonstraties en workshops. Een ander hoogtepunt is de ‘directiekamer van de toekomst’. Deze ruimte is het toonbeeld van Zooms moderne vergadertechnologie en is uitgerust met een gebogen 8K LED-scherm dat een volledige wand bedekt en state-of-the-art audiosystemen.

Duurzaamheid

Zooms ontwerpstrategie voor het Experience Center laat zien hoe het bedrijf duurzaamheid op een holistische manier benadert, door de CO2-voetafdruk te verminderen via de Gold LEED-certificering van het Experience Center, een wereldwijd erkend symbool van duurzaamheidsprestaties.

Ook ging Zoom een samenwerking aan met Art for Impact (AFI), een initiatief dat organisaties koppelt aan kunstenaars om hun lokale non-profitgroepen te ondersteunen. Voor het Zoom Experience Center werkte Zoom samen met het Nicaraguaanse vrouwencollectief Las Tejedoras, de NGO Casa Congo en het ontwerpbureau Unispace aan een op maat gemaakt wandtapijt bestaande uit 3.500 plastic zakken, om bezoekers te inspireren tot actie voor milieubescherming en sociale impact.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!