Witold Kepinski - 25 juni 2024

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen met trots hun strategische en maatschappelijke samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid. ESET, bekend om haar vooruitstrevende en op AI-gebaseerde cybersecurityoplossingen, zal Diergaarde Blijdorp helpen bij het beschermen van haar digitale infrastructuur. Zodat de dierentuin zich continu kan blijven richten op haar belangrijke missie: het bestrijden van de bedreiging van dieren, planten en biodiversiteit.

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten image

Diergaarde Blijdorp zet zich dagelijks in voor natuurherstel en soortbehoud. De Rotterdamse dierentuin streeft naar een positieve impact, zowel lokaal als internationaal. ESET gelooft in deze missie en wil daarom meer zijn dan een security-partner en dus ook van betekenis zijn in het behalen van de doelen van de dierentuin. Zoals het voor uitsterven behoeden van tien bedreigde diersoorten.

Innovatie, Wetenschap en Technologie

ESET gelooft sterk in het belang en potentieel van de wetenschap om de mensheid vooruitgang te laten boeken. Eén van de maatschappelijke pilaren waar de cybersecurity-organisatie zich dan ook op richt is die van Innovatie, Wetenschap en Technologie. Ook op het gebied van natuurbescherming en natuurherstel ziet ESET een grote rol voor de wetenschap. Daarom wil ESET Diergaarde Blijdorp ook ondersteunen op het gebied van wetenschappelijke onderzoeksprojecten en -initiatieven die bijdragen aan hun missie.

Daarnaast zal Diergaarde Blijdorp ook kijken hoe zij initiatieven van ESET, zoals bijvoorbeeld Rotterdam.Protected kunnen ondersteunen. Dit publiek-private samenwerkingsverband richt zich op het bestrijden van digitale criminaliteit, het voorkomen van dader- en slachtofferschap en het bevorderen van de digitale gelijkheid.

Met deze samenwerking willen ESET en Diergaarde Blijdorp zich gezamenlijk inzetten voor het beschermen van vooruitgang en duurzaamheid. Met hun gedeelde waarden en missiegedreven aanpak willen beide organisaties samen een positieve impact maken op zowel de digitale als de natuurlijke wereld.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!