Witold Kepinski - 02 juli 2024

Dutch IT Channel Awards 2024: nomineer nu!

Op donderdagavond 13 maart 2025 vindt in Studio 21 te Hilversum de tiende editie van de Dutch IT Channel Awards plaats. Het grootste netwerkevenement van het jaar voor de IT-channel belooft een feestelijke avond te worden vol show en awards. Protinus IT is weer Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2024. IT-dienstverleners, leveranciers, distributeurs en mensen uit de Nederlandse IT Business kunnen zich nu nomineren via www.dutchitawards.nl!

Dutch IT Channel Awards 2024: nomineer nu! image

Tijdens het gala jubileum worden in 24 categorieën prijzen uitgereikt aan bedrijven en personen die uitblinken in opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën.

Er zijn vijf nieuwe award categorieën dit jaar: Data & AI Innovator of the Year, Cyber Resilience Innovator of the Year, Endpoint Security Innovator of the Year, Sustainability Innovator of the Year en GovTech Innovator of the Year.

Nominaties en stemmen

De nominaties voor de Dutch IT Channel Awards 2025 openen op 2 juli 2024. Vanaf dat moment kunnen kandidaten worden aangedragen via https://dutchitawards.nl/.

Een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van belangenorganisaties uit de branche en de redactie van Dutch IT Channel, beoordeelt de nominaties. Medio oktober 2024 worden de maximaal vijf genomineerden per categorie bekendgemaakt.

Vanaf dat moment kan er online gestemd worden op de genomineerden. Per categorie kan één stem worden uitgebracht.

Gala-avond

De feestelijke gala-avond op 13 maart 2025 biedt een unieke gelegenheid om te netwerken met collega's uit de IT-channel en de winnaars van de awards te feliciteren.

Sponsoring en reserveringen

Er zijn diverse sponsormogelijkheden en arrangementen voor het gala. Neem voor meer informatie contact op met:

Mis dit unieke evenement niet!

Noteer alvast 13 maart 2025 in uw agenda en reserveer uw kaarten voor de Dutch IT Channel Awards 2024!

Meer informatie:

https://dutchitawards.nl/

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!