Witold Kepinski - 08 juli 2024

Pro Warehouse wint Apple werkplek aanbesteding Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht heeft Pro Warehouse geselecteerd voor de levering van logistieke en IT- dienstverlening voor de Apple werkplekken van haar medewerkers. De duurzame aanpak in bedrijfsvoering van Pro Warehouse was een belangrijke factor in de toekenning van de aanbesteding die een looptijd van vier jaar heeft.

Pro Warehouse wint Apple werkplek aanbesteding Universiteit Utrecht image

De Universiteit Utrecht zet zich actief in voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk en verlangt dat hun leveranciers hierin ook een bijdrage leveren. 

Daarom lag de nadruk van deze aanbesteding op het vinden van een zo duurzaam mogelijke IT-partner. Carol van der Palen, Managing Director IT infrastructuur, Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht, zegt daarover: “De aangeboden toegevoegde waarde met zowel logistieke- als IT-dienstverlening in combinatie met een duurzame bedrijfsvoering heeft in het selectieproces de doorslag gegeven om voor Pro Warehouse te kiezen.”

Erkenning

Apple devices staan bekend om hun lange levensduur, energie-efficiëntie en het gebruik van gerecyclede materialen. "We zijn trots samen te mogen werken met de Universiteit Utrecht en haar te ondersteunen in het streven naar duurzaamheid en technologische vooruitgang", zegt Ernest van Minnen, commercieel directeur van Pro Warehouse. “De toekenning van de universiteit ervaren wij ook als een waardering van ons continue streven naar een duurzame bedrijfsvoering”. De vierjarige overeenkomst omvat zowel de levering van Apple devices, ondersteuning en service, zodat universiteitsmedewerkers optimaal kunnen profiteren van de Apple platformen.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!