Wouter Hoeffnagel - 10 juli 2024

The Digital Neighborhood neemt Microsoft Dynamics 365-speler ABC E BUSINESS over

The Digital Neighborhood, dat diverse onderling verbonden Europese techbedrijven die gespecialiseerd zijn in Microsoft AI en Cloud omvat, neemt ABC E BUSINESS over van Montes Investments. De groep wil zo haar marktpositie in Microsoft Dynamics 365 Business Central versterken.

The Digital Neighborhood neemt Microsoft Dynamics 365-speler ABC E BUSINESS over image

ABC E Business is een toevoeging aan de Business Management Solutions Practice van The Digital Neighborhood. Ook partner voor de handelssector GAC Business Solutions en speler in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management Focus Enterprise Solutions maken hiervan onderdeel uit. Het wil de expertise van ABC E BUSINESS combineren met die van GAC Business Solutions. Ook wil het bedrijf de productiviteitsoplossingen en de oplossingen voor integratie met payment providers van ABC E integreren met de TRADE365 en PSA365 platforms van GAC.

ABC E BUSINESS wordt onderdeel van de Practice Business Management Solutions van The Digital Neighborhood. Naast deze Practice, heeft de groep er nog drie: Cloud Infrastructure & Security, Cloud Consultancy & App Development en Data Science. In totaal werken er 1.350 mensen bij de groep.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!