Witold Kepinski - 09 juli 2024

Cyemptive Technologies werkt samen met Partnership for Cyber Security Innovation

Cyemptive Technologies, een leverancier van preventieve cybersecurity-oplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid, heeft aangekondigd dat het een samenwerkingsverband is aangegaan met het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) in Nederland.

Cyemptive Technologies werkt samen met Partnership for Cyber Security Innovation image

PCSI is een publiek/privaat sectoraal netwerk van overheidsinstanties, onderzoeksinstellingen, bedrijven en start-ups/scale-ups met als doel de Nederlandse samenleving veiliger en weerbaarder te maken tegen toekomstige cyberaanvallen. De kernpartners van PCSI zijn toonaangevende organisaties uit de publieke en private sector, zoals ABN AMRO, Achmea, ASML, ING, Belastingdienst en TNO.

"lk ben blij dat Cyemptive zich aansluit bij het PCSl-ecosysteem als Liaison Partner," aldus Reinder Wolthuis, programmamanager bij PCSI. "PCSI gaat over innovatie en samenwerking. Cyemptive, met zijn missie om de cybersecurity-industrie op een volledig proactieve wijze te benaderen zal een uitstekende fit zijn bij het nog jonge en innovatieve cybersecurity-bedrijf dat PCSI is."

PCSI is een open innovatieplatform dat de Nederlandse samenleving veiliger en weerbaarder wil maken tegen toekomstige cyberaanvallen. Met een platform voor het delen van kennis en expertise, biedt PCSI zijn kernpartners een unieke kans om innovatieve cybersecurity-oplossingen te ontwikkelen die de cyberweerbaarheid van zowel individuele bedrijven als de Nederlandse samenleving in het algemeen vergroten. De innovatieprojecten pakken uiteenlopende uitdagingen aan op het gebied van cybersecurity, van geavanceerde detectiesystemen tot software voor automatische datastructurering en oplossingen met menselijke factoren.

Regelgeving

"Deel uitmaken van PCSI verschaft organisaties een platform om het beleid en de standaarden voor cybersecurity te beïnvloeden," zegt Rob Pike, oprichter en CEO van Cyemptive. "Dit zorgt ervoor dat er aandacht wordt geschonken aan hun specifieke behoeften en zorgen bij de ontwikkeling van regelgeving en richtlijnen voor de industrie."

Cyemptive biedt militaire lagen van preventieve cybersecurity die essentieel zijn voor bedrijven om cyberveilig te zijn. Met ZeroStrike van Cyemptive hebben klanten de controle over hun beveiliging. Ze kunnen hiermee schade elimineren, zelfs van onbekende aanvalsvectoren vôôr de zero day-ontdekking. Met Cyemptive ZeroStrike is er geen noodzaak voor herstel en reparatie, een primeur in de industrie.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!