Witold Kepinski - 03 september 2015

Proact levert EMC Isilon en NetApp ONTAP Metrocluster aan Ziekenhuis Rijnstate

Rijnstate, topklinisch ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers, kiest opnieuw voor Proact als partner voor het leveren en gedeeltelijk beheren van haar IT-infrastructuur (onderdelen). 

Naast de continuering van de dienstverlening aangaande het outtasken van de back-up omgeving worden er twee nieuwe uitbreidingen binnen de IT-infrastructuur door Proact verzorgd. Rijnstate heeft gekozen voor een vervanging van de huidige NetApp storage door een op Clustered Data ONTAP gebaseerd NetApp Metrocluster voor de IT-infrastructuuronderdelen van de productieomgeving. Medisch specialisten kunnen hierdoor vertrouwen op de gewenste beschikbaarheid en performance van data van het EPD en de PACS omgeving vanuit een flexibele IT-omgeving.

Voor het archiefplatform is gekozen voor een combinatie met een schaalbare EMC Isilon oplossing om een omgeving te bieden vanuit een archiveringslaag die ook de vraag naar de groei van diverse digitale beelden op een kostenefficiënte manier kan opvangen. Een veelvoorkomend knelpunt binnen ziekenhuizen wordt hiermee opgelost.

Lucas den Os (foto), Managing Director van Proact Nederland: ”IT-afdelingen binnen ziekenhuizen willen en moeten zich gaan omvormen tot een afdeling die waarde toevoegt voor de gebruikers vanuit een beschikbare, flexibele en performance optimized IT-infrastructuur. Proact ontzorgt, ondersteunt en begeleidt al vele organisaties binnen het zorglandschap op dat vlak, waaronder diverse ziekenhuizen en GGZ’s. Wij zijn erg trots dat Rijnstate ons heeft geselecteerd als partner om gezamenlijk deze volgende stap te maken en haar doelstellingen op het vlak van beschikbaarheid, continuïteit en dienstverlening naar haar eindgebruikers te realiseren.”

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 SLTN Vierkant
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!