Witold Kepinski - 15 december 2015

ARP Nederland is benoemd tot Dell Premier Partner

ARP Nederland is benoemd tot Premier Partner binnen het Dell PartnerDirect programma, door middel van het behalen van de benodigde certificeringseisen.

Als Dell Premier Partner beschikt ARP Nederland over de expertise op het gebied van Dell hardware, software en diensten. Binnen ARP zijn gedurende de afgelopen paar maanden de sales en solution specialisten getraind en gecertificeerd in het Dell Product- en Solution portfolio. De klanten van ARP kunnen ongelimiteerd gebruik maken van onze specialisten op het gebied van productkennis en advies in gepersonaliseerde oplossingen.

Koos Bunnik, Commercieel manager bij ARP Nederland BV: “Om onze klanten beter te kunnen adviseren heeft ARP afgelopen jaar de Premier partner status behaald. Met het behalen van de Dell Premier partnercertificering behoort ARP Nederland tot een selecte groep IT-resellers die deze kennis bezitten. Daarnaast ben ik erg trots op de prestatie die door mijn collega’s geleverd is! Dell is voor ARP Nederland een belangrijke strategische partner, met deze Premier certificering bewijzen wij over de juiste kennis te beschikken.”

‘ARP Nederland is een mooie aanvulling op de selecte lijst van Dell Premier partners. ARP Nederland heeft het afgelopen jaar bewezen over de juiste expertise te beschikken. De benoeming is teken van onze waardering en wij kijken uit naar de verder continuering van onze samenwerking’ aldus Jeroen Hagen (foto) Sales Director van Dell Channel Nederland.

Buiten de eisen die gekoppeld zijn aan de Dell Registered Partner status moeten Premier Partners twee of meer certificeringen behalen binnen Server, Storage, Systems Management, Networking & Security en Cloud Services & Solutions. Premier Partners zijn ook verplicht om meerdere Dell Solution opleidingen te voltooien.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 SLTN Vierkant
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!