Wouter Hoeffnagel - 11 maart 2016

APC Smart-UPS systemen beschikbaar met korting

APC Smart-UPS systemen beschikbaar met korting image

Een Nederlands huishouden heeft vorig jaar gemiddeld 33 minuten geen stroom gehad als gevolg van een stroomstoring. De jaarlijkse duur van de uitval is hiermee 29% hoger dan het gemiddelde in de afgelopen vijf jaar. Dit blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Netbeheer Nederland. MKB Nederland meldt dat stroomuitval het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks zo’n 250 miljoen euro schade oplevert. APC waarschuwt dan ook dat bedrijven maatregelen moeten nemen om schade aan apparatuur door stroomuitval te voorkomen. Verschillende Smart-UPS modellen van het bedrijf zijn deze maand met korting verkrijgbaar. 

Stroomuitval kan schade opleveren door apparatuur, die door een onderbreking van de stroomvoorziening onverwachts en op de verkeerde manier wordt afgesloten. Het bedrijf wijst op de Smart-UPS, een reeks UPS-systemen met een vermogen variërend van 420VA tot 5.000VA. Indien een stroomstoring optreedt neemt een UPS de stroomvoorziening van aangesloten apparaten over. Dit geeft beheerders de mogelijkheid de apparatuur op de juiste manier uit te schakelen om schade te voorkomen.

De Smart-UPS systemen zijn deze maand met korting verkrijgbaar. De korting is van toepassing op de APC Smart-UPS SMT (15% korting)  APC Smart-UPS SRT (10% korting) en Replacement Battery Cartridges (15% korting) van APC. De meest geschikte UPS voor uw toepassing kunt u hier selecteren, terwijl deze tool u helpt de juiste RBC voor uw UPS te vinden.

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!