Wouter Hoeffnagel - 24 juni 2016

Xpirit en GoDataDriven erkend als finalist voor Microsoft Open Source on Azure Award 2016

Microsoft Gold Partner Xpirit en GoDataDriven, beide onderdeel van Xebia Group, zijn genoemd als finalist voor de Microsoft Open Source on Azure Award. Vooral voor hun innovatieve vermogen en het implementeren van oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie ontvangen de bedrijven veel waardering. 

Xpirit Managing Director Pascal Greuter zei: "We zijn trots om deze award te mogen ontvangen voor ons werk bij Schiphol Amsterdam Airport. Dit project bewijst dat het niet langer nodig is om te werken met één exclusieve technologie. In plaats daarvan kunnen wij ons richten op de juiste technologie voor het juiste doel. Ongeacht het merk op de verpakking. "

‘Innovatie motiveert ons’
GoDataDriven managing director zei: "Nog interessanter dan een luchthaven naar de cloud te brengen, was het feit dat dit de eerste implementatie van Cloudera's CDH op Microsofts Azure binnen Europa is. Het leveren van state-of-the-art oplossingen vergt van ons om vroegtijdig nieuwe technologieën toe te passen en te combineren. Als eerste te zijn die slaagt in het implementeren van een managed service van Cloudera op Azure, is een voorbeeld van innovatie dat ons motiveert.”

Prijzen zijn uitgereikt in verschillende categorieën. De winnaars zijn gekozen uit een reeks van meer dan 2500 deelnemers uit 119 landen wereldwijd. Xpirit en GoDataDriven worden erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in de Open Source op Azure. “De 2016 Partner of the Year Award finalisten representeren het meest innovatieve en transformatieve werk dat is verricht binnen onze partnercommunity”, zegt Gavriella Schuster (foto), algemeen directeur van Microsoft’s Worldwide Partner Group. “Het is van belang de waarde en kansen te erkennen en vieren die deze oplossingen creëren voor onze wederzijdse klanten.”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!