Witold Kepinski - 29 juni 2016

Attingo Datarecovery partnert met Real Solutions Haarlem

Attingo Datarecovery partnert met Real Solutions Haarlem image

Robbert Brans van dataherstelbedrijf Atttingo uit Nieuw-Vennep tekende onlangs het partnerschap met directie Björn Heirman van Real Solutions Haarlem. Op basis van de overeenkomst zal Real Solutions (middels een specifieke link) 10% korting geven op de kosten voor het uiteindelijke dataherstel bij Attingo Datarecovery.

Datastorage is de gemeenschappelijk factor van beide bedrijven en deze bedrijven hebben elkaar daarin gevonden. Daar waar Real Solutions de visie “Uw klant is ook onze zorg” predikt heeft Attingo eveneens de partner-/klantservice, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel met hun motto “We try harder”. Beide partijen beogen met deze samenwerking de betreffende klanten bij de juiste leverancier te krijgen voor snelle accurate afhandeling van de betreffende opslagproblematiek.

Middels de hierboven beschreven specifieke link kan men gratis advies aanvragen om globaal te bepalen of het zin heeft om verder te gaan (kosten/baten). De volgende stap is de diagnose. Hiervoor bekijkt Attingo de mediadrager zorgvuldig  zodat ze een op maat gemaakte offerte voor het dataherstel kunnen maken. Natuurlijk kan het zo zijn dat u twijfelt over de herstelmogelijkheden voor uw data. Vraag dan geheel gratis advies aan Attingo via: https://www.attingodatarecovery.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!