Witold Kepinski - 19 juli 2016

Veeam Availability Suite 9.5 integreert met Windows Server 2016 en Hyper-V

Veeam Availability Suite 9.5 integreert met Windows Server 2016 en Hyper-V image

De nieuwe Veeam Availability Suite 9.5 die later dit jaar beschikbaar is, integreert met Windows Server 2016 en Hyper-V-technologieën die worden gebruikt in het datacenter. Dat kondigt Veeam Software, leverancier van oplossingen voor backup, recovery en beschikbaarheid tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2016 in Toronto.

De nieuwe integratie met Windows Server 2016 en Hyper-V 2016-technologieën is een van de bijna honderd nieuwe features en uitbreidingen van Veeam Availability Suite 9.5. Het doel van Veeam is rechtstreekse integratie te bieden met een van ’s werelds grootste besturingssystemen en hypervisors en meest gebruikte bedrijfsapplicaties.

De integratie met Windows Server 2016 en Hyper-V-technologieën in Veeam Availability Suite 9.5 biedt:

Windows Server 2016-ondersteuning voor het installeren van Veeam Backup & Replication-onderdelen en ondersteuning als een gastbesturingssystemen van beschermde virtuele machines, waaronder netwerkvrije communicatie met een gast via PowerShell Direct

Windows Server 2016 Hyper-V-ondersteuning, waaronder de integratie met Resilient Change Tracking (RCT) voor back-ups en restores, en ondersteuning voor Hyper-V-hosts die zijn geïnstalleerd op Nano Server en Storage Spaces Direct (S2D)

ondersteuning voor Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Active Directory en SQL Server, voor application-aware processing en application item-level recovery’s met behulp van Veeam Explorers, voor snelle RTO’s.

Veeam Availability Suite 9.5 is naar verwachting later dit jaar verkrijgbaar, rondom de algemene beschikbaarheid van Windows Server 2016. Veeam voegde onlangs Nimble Storage toe aan zijn bestaande storage-integratiemogelijkheden. Veeam bood al integratiemogelijkheden met enterprise storage-oplossingen van HPE, NetApp en EMC.

Meer features en uitbreidingen worden binnenkort bekendgemaakt. Ga voor meer informatie naar https://go.veeam.com/v9-5-nl#ms-integration.

Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023 SLTN Vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!