Witold Kepinski - 10 oktober 2016

HP Elite X3 Windows Smartphone is voor zakelijke workspace

HP Elite X3 Windows Smartphone is voor zakelijke workspace image

De HP Elite X3 Windows Smartphone is beschikbaar voor de markt. Deze is gericht voor zakelijke gebruikers die applicaties gebruiken in combinatie met het Windows platform. De smartphone is een soort kruising tussen een Blackberry en een iPhone die werkt op Windows 10 en een krachtig platform biedt voor zakelijke gebruikers die productief willen werken aldus HP Vice President & General Manager Michael Park.

The Elite X3 met een 6-inch scherm is volgens Park handig voor email, Skype, WhatsApp en Microsoft Office 365 zoals Word, PowerPoint en Excel. Ook apps zoals Uber werken erop. De telefoon kan tegen flinke stoten en water. De Windows smartphone is daarom een werkpaard voord de zakelijke gebruiker en bedrijven die hun data binnen Windows omgevingen sterk willen beveiligen. Deze werkt met workspace oplossingen zoals VMware View, Citric XenApp en Awingu.

Awingu

HP België zal de Awingu workspace virtualisatie oplossing op de Elite X3 promoten. Dankzij Awingu kunnen X3 gebruikers makkelijk hun legacy apps en files gebruiken via de browser van hun toestel (en dus op eender welke form-factor) – en dit zonder dat ze hiervoor grote investeringen etc. moeten maken. 

“Met de HP Elite x3 en de bijhorende Awingu software maak je op een eenvoudige manier verbinding met mensen, apps en data zonder telkens van device te wisselen. Het allereerste 3-in-1 toestel voor zakelijk gebruik combineert de kracht en productiviteit van een pc met de connectiviteit van een smartphone in één strak en veilig toestel dat in een dock geplaatst kan worden op het moment dat je het even wat groter wilt aanpakken. De web-based virtualisatie-oplossing van Awingu werd trouwens erkend als beste software in de Belgische Channel Awards 2016 en slaagt erin een zeer gebruiksvriendelijke userinterface te combineren met sterke beveiligingsfuncties”, aldus Arnaud Marliere van Awingu.

Door: Witold Kepinski

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!