Witold Kepinski - 14 oktober 2016

Alticom pronkt op mediatoren Zuidas

De mediatoren op de Zuidas in Amsterdam, is voorzien van de naam van de eigenaar, Alticom. Ook het lichtkunstwerk op de mediatoren is binnenkort weer in volle glorie te bewonderen.

Ed Boerema, CEO van Alticom: “Alticom is sinds 2007 eigenaar van 24 mediatorens verspreid over het land. Deze torens zorgen al ruim 60 jaar voor continuïteit voor televisie, radio, mobiele telefonie, en sinds enige jaren ook voor breedband internet en datacenters. Zo ook de unieke toren in Amsterdam. Daar zijn we natuurlijk trots op. En die trots uiten we nu door onze naam letterlijk te verbinden aan deze schitterende toren.”, aldus Ed Boerema

Alticom behoort tot de groenste data centers van Nederland. Er is daarom gekozen voor energiezuinige ledverlichting in het logo. Het ontwerp is mede tot stand gekomen door de inzet van de architect van de mediatoren, Christof Schwencke, en de gemeente.

Ook het lichtkunstwerk van Giny Vos, genaamd White Noise, wordt van nieuwe ledlampen voorzien. Binnenkort verschijnt in de avond weer een voortdurend veranderend en betoverend schouwspel van planeten en sterren.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!