Wouter Hoeffnagel - 14 november 2016

Lane Crawford verbetert digitale winkelervaring met Orange Business Services

Orange Business Services gaat een cloud platform leveren aan Lane Crawford, designer van luxeartikelen, om IT-middelen te beveiligen en beheren in Hong Kong en China. Dit stelt Lane Crawford in staat om de kracht van het bedrijf in offline winkelen te verbinden met digitale voordelen en klanten een winkelervaring te bieden die meer ‘connected’ is.

Het in Hong Kong gebaseerde Lane Crawford, opgericht in 1850, levert luxegoederen in Hong Kong en China. Door middel van het cloud platform van Orange Business Services verkrijgt het een grotere flexibiliteit en schaalbaarheid. Hierdoor kan ingespeeld worden op veranderingen in vraag die ontstaan door seizoensbewegingen, uitverkopen, promotie-activiteiten en ad-hoc initiatieven. Een cloud gebaseerd platform helpt Lane Crawford in te spelen op de snelle groei van online winkelen in China en tegemoet te komen aan de behoeften van nieuwe en bestaande klanten. Behalve een oplossing voor de digitale transitie van Lane Crawford biedt de oplossing van Orange Business Services ook een grotere mate van veiligheid in de IT-infrastructuur en de algehele bedrijfscontinuïteit.

Inspelen op veranderingen in klantvraag
Lane Crawford heeft het cloud platform van Orange Business Services geselecteerd vanwege de mogelijkheid om eenvoudig op te schalen, om in te spelen op snelle veranderingen in klantvraag en als one-stop oplossing voor alle behoeften in connectiviteit, flexibiliteit en veiligheid. Het platform is volledig compatibel met andere bedrijfskritische applicaties die Lane Crawford al gebruikt.

“Onze oude infrastructuur bood ons niet voldoende flexibiliteit voor schaalbaarheid en toekomstige bedrijfsgroei”, zegt Raymond Liu, Senior Manager, IT Infrastructure, Lane Crawford. “De cloud gebaseerde oplossing van Orange Business Services geeft ons kostenefficiënte prestaties, meer veiligheid en bescherming en ondersteuning van online transactie-applicaties. Voor Lane Crawford is dit een belangrijke stap voorwaarts in onze digitale transformatie.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!