Witold Kepinski - 02 december 2016

HP Platinum Partner status aan resellers uitgereikt

HP Platinum Partner status aan resellers uitgereikt image

HP Nederland heeft deze week opnieuw het niveau van de partner statussen van haar business partners voor het komende jaar vastgesteld.

De HP Platinum Partner status is uitgereikt aan ACES Direct, ARP Nederland B.V., Bechtle direct, Bossers & Cnossen B.V., Buyitdirect.comCentralpoint.nl, Infotheek, Misco Solutions B.V., OSN Nederland, Scholten Awater, Veenman, Office Depot, Staples Business Advantage.

Brian Speelman, CEO Centralpoint: “Het opnieuw behalen van de hoogste Platinum status bij HP betekent voor ons veel meer dan een schildje aan de muur. Onze jarenlange intensieve samenwerking met HP in Nederland resulteert voor onze klanten in een uniek aanbod van innovatieve producten en oplossingen. Klanten zijn op zoek naar meer productiviteit tegen lagere kosten, maar willen tegenwoordig ook producten met een mooi design waarmee het prettig werken is. De productinnovaties van HP zijn naast functioneel vernieuwend tegenwoordig ook heel mooi om te zien, waardoor wij met het HP productportfolio volledig aan de vraag van de klant kunnen voldoen”.

WK

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!