Redactie - 06 januari 2017

NETGEAR toont Arlo Baby camera tijdens CES 2017

NETGEAR lanceert de Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera (ABC1000), die een eervolle vermelding op CES 2017 kreeg voor uniek en innovatief productontwerp. De Arlo Baby combineert babymonitoring met een schattig uiterlijk, en biedt met zijn uitgebreide functionaliteiten uitkomst aan drukke ouders. Arlo Baby en de andere producten uit de prijswinnende Arlo-reeks worden deze week gedemonstreerd op CES 2017.

Arlo Baby kan muziek afspelen, beschikt over sensoren voor het monitoren van luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur en heeft een ingebouwde meerkleurige nachtlamp. Arlo Baby biedt remote toegang tot video, livestreaming en opname, tweeweg-audio en geavanceerde nachtvisie zodat ouders altijd en overal in 1080p HD zicht op hun baby hebben. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij kan Arlo Baby overal geplaatst worden. Het Arlo Smart analytics platform biedt real-time en aan te passen waarschuwingen wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd. Bovendien onderscheidt Arlo Baby daarbij gehuil van andere soorten geluid. Met zeven dagen gratis cloudopnamen hoeven ouders geen moment te missen.

Arlo Baby is aan te kleden als konijn, kat of puppy, en daarmee geschikt voor plaatsing in elke babykamer. Het optionele 7-inch LCD touchscreen voorziet ouders niet alleen van betere ononderbroken babymonitoring; het zorgt er ook voor dat de Arlo Baby niet afhankelijk is van het thuisnetwerk. Het display kan worden meegenomen en communiceert met de camera, zonder dat daar wifi voor benodigd is.

“Toen we ons besloten te richten op oplossingen voor babymonitoring, werd snel duidelijk dat er genoeg ruimte voor verbetering was”, zegt Pat Collins, senior vicepresident Arlo-producten bij NETGEAR. “Met 1080p-video overdag en ’s nachts, kraakheldere audio en slimme technologie die opmerkt wanneer de baby huilt of de omstandigheden in de kamer veranderen betekent Arlo Baby een grote stap vooruit. Met onze gebruiksvriendelijke app zijn ouders altijd met hun kind verbonden – of ze nou aan de andere kant van de wereld zitten, of in de kamer ernaast.”

Belangrijkste functionaliteiten van Arlo Baby

 • 1080p HD-kwaliteit – Bekijk je kind in HD, overdag en ’s nachts, van waar dan ook ter wereld.
 • Geavanceerde nachtvisie – Nagenoeg onzichtbare infrarood LED-lichten schakelen automatisch in zodat zelfs in complete duisternis te zien is hoe een baby slaapt.
 • Tweeweg-audio – Luister naar en praat met je kind via je smartphone, overal vandaan.
 • Meldingen van beweging en geluid – Ontvang pushnotificaties per mail of telefoon wanneer je kind beweegt, of geluid maakt. Arlo Baby herkent babygehuil.
 • Oplaadbare batterij – Plaats de camera dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij overal in huis.
 • Sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit – Verzeker je kind van optimaal comfort met live verslag van de omstandigheden in de babykamer. Ontvang een pushmelding of e-mail als iets niet in orde lijkt.  
 • Muziekspeler – Wieg je baby in slaap met de ingebouwde slaapdeuntjes. Kies je favoriete liedje uit de grote selectie gratis liedjes.
 • Nachtlamp – Zorg voor goede slaap voor je kind met de ingebouwde, meerkleurige te dimmen LED-lamp, die op afstand te bedienen is.
 • Mobiele toegang -Waak over je kind vanaf je smartphone, tablet of PC.
 • Direct Connect – Gekoppeld met het optionele 7-inch lcd-display kan Arlo Baby video direct naar het display streamen via een eigen onafhankelijke draadloze oplossing.
 • Gratis Cloudopnamen – Bewaar mooie momenten met gratis zeven dagen veilige cloudopslag. Meer opties voor opslag en continue opnamen zijn eveneens beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

De Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera (ABC1000) en Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera with 7” LCD Screen Display (ABC1000S) zijn vanaf het tweede kwartaal beschikbaar bij zowel geautoriseerde NETGEAR-partners als via andere verkoopkanalen. Een adviesprijs is op verzoek beschikbaar.

Arlo Baby Accessoires

 • Arlo Baby Stand – Zorgt voor een hoger kijkpunt en biedt beter overzicht over de kamer of in de wieg.
 • Karakters — Verander de Arlo Baby in een lieve kitten, een charmante Dalmatiër of een schattig konijn
SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!