Witold Kepinski - 17 januari 2017

Nederland ICT introduceert Helpdesk Subsidies dienst

Nederland ICT introduceert Helpdesk Subsidies dienst image

Vanaf nu kunnen leden van Nederland ICT via de Helpdesk Subsidies terecht bij partner SUBtracers voor vragen op het gebied van ICT-subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering voor het MKB, multinationals, instellingen en (semi-) overheden. Leden profiteren hiermee van een hogere slaagkans dan gemiddeld, dankzij de SUBtracers methode. Bovendien kan de subsidie-administratie uit handen worden gegeven.

Leden van Nederland ICT kunnen via onze Helpdesk Subsidies bij partner SUBtracers terecht voor vragen op het gebied van ICT-subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering voor het MKB, multinationals, instellingen en (semi-) overheden.

Leden profiteren hiermee van een hogere slaagkans dan gemiddeld, dankzij de SUBtracers methode. Bovendien kan de subsidie-administratie uit handen gegeven worden. Eerstelijns advies en de subsidiescan zijn gratis. Subsidieaanvragen handelt SUBtracers af op basis van no cure no pay. Voor leden van Nederland ICT geldt een korting van 10% op het reguliere tarief.

Lees meer hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!