Witold Kepinski - 11 februari 2017

Cisco integreert UCS met Microsoft Azure Stack

Cisco integreert UCS met Microsoft Azure Stack image

Cisco Systems en Microsoft gaan nauwer samenwerken rond datacenter oplossingen met de nieuwe Cisco Integrated System for Azure Stack. Cisco integreert hierbij zijn Unified Computing System (UCS) met Microsoft Azure Stack. Hierdoor kunnen channel partners Azure services vanuit hun on-premises datacenter aan klanten bieden.

Azure Stack is een soort cloud-in-a-box voor organisaties die data, apps en api-beheer niet alleen in de cloud maar ook on-premises willen opslaan. Dat kan in combinatie hun Microsoft System Center met of zonder gebruik van Hyper-V. Microsoft Azure Stack is al beschikbaar als technical preview en concurreert tegen platformen van AWS, VMware en OpenStack.

Cisco en Microsoft bieden door de samenwerking een hybride cloud oplossing op basis van UCS en Microsoft Azure. Applicatie ontwikkelaars en IT-beslissers krijgen hierdoor in een oplossing in huis die eenvoudig is te ontwikkelen, schalen en te beheren met api's voor diverse cloud workloads, met een hoge security niveau en performance.

Met Cisco UCS en Microsoft Azure Infrastructure as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS) kunnen partners een business model opzetten die voorziet in een wederkerende omzet.

De Cisco Integrated System for Azure Stack komt in de tweede helft van 2017 voor channel partners beschikbaar.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!