Witold Kepinski - 18 maart 2017

Fortinet Security Fabric-ecosysteem trekt meer partners aan

Fortinet Security Fabric-ecosysteem trekt meer partners aan image

Fortinet, speler in oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat er acht brancheleidende ICT-leveranciers zijn toegetreden tot zijn Fabric-Ready Partner Program. Deze nieuwe partners breiden de beveiligingsmogelijkheden van de Fortinet Security Fabric uit om krachtige bescherming te bieden voor traditionele, gevirtualiseerde, softwaregedefinieerde en cloud-omgevingen en de inzet van hun beveiligingsoplossingen te vereenvoudigen.

De nieuwe deelnemers aan het Fabric-Ready Partner Program zijn AlgoSecAttivo NetworksCiscoHewlett Packard EnterpriseNuage Networks (een dochteronderneming van Nokia)Silver PeakVeloCloud en Versa Networks.

Het Fabric-Ready Partner Program versterkt volgens Fortinet het ecosysteem van technologische samenwerkingsverbanden van Fortinet door de architectuur van de Fortinet Security Fabric open te stellen voor beveiligingsoplossingen die de functionaliteit daarvan optimaal aanvullen. Partners die aan dit programma deelnemen testen de integratie van hun technologie met de Security Fabric, delen hun productplanning met Fortinet om voor consistente interoperabiliteit te zorgen en profiteren van gezamenlijke go-to-marketinitiatieven. Fortinet heeft tot dusver 22 partners binnen het Fabric-Ready-programma samengebracht. Deze ICT-leveranciers leveren kant-en-klaar geïntegreerde en integrale oplossingen aan. Zakelijke klanten van Fortinet kunnen daarmee zorgen voor kostenbesparingen en een verlichting van de takenlast op het gebied van technische ondersteuning.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!