Witold Kepinski - 17 mei 2017

Microsoft eert SER Doxis4 iECM-suite

Microsoft eert SER Doxis4 iECM-suite image

Voor het tiende jaar op rij heeft SER de Microsoft Gold Partner-status behaald, waarbij de implementatie van de Doxis4 iECM-suite in de Microsoft-producten wordt gewaardeerdeerd.

Door de gouden status op het gebied van Application Development opnieuw te behalen, heeft de Europese speler voor enterprise content management (ECM) zijn bekwaamheid voor de integratie van Doxis4 in Microsoft-producten bevestigd.

10 jaar Microsoft Gold Partner

"Slimme integraties, zoals die van Doxis4 in Microsoft-producten, zijn het meest zichtbaar in de bruikbaarheid die de gebruikers direct ervaren", zegt Klaus Eulenbach, Head of Technology van de SER Group. Hij voegt hieraan toe: "Deze kennisoverdracht door onze Microsoft Gold Partner status gedurende tien opeenvolgende jaren heeft ons een cruciaal voordeel gegeven in de ontwikkeling van de ECM-markt."

Doxis4 is geïntegreerd in Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX. Elke SER-klant heeft de garantie dat, wanneer Microsoft nieuwe besturingssystemen en databases vrijgeeft (bijvoorbeeld Windows en SQL-servers), Doxis4 onmiddellijk kan worden uitgevoerd.

Klanten profiteren verder van invoegtoepassingen in Microsoft-producten die hen goed presterende ECM-functies leveren. Dit omvat de Doxis4 SharePoint Portal Connector en Doxis4 SmartOffice Plus, die bijvoorbeeld documenten archiveren en direct zoeken vanuit Microsoft SharePoint of vanuit Word, Excel of PowerPoint. Doxis4 SmartOutlook Plus is een andere add-in waarmee gebruikers onder andere e-mails en hun bijlagen van Microsoft Outlook rechtstreeks naar bedrijfsprocessen kunnen overbrengen.

Lees hier meer over de ECM-integratie in Microsoft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!