Redactie - 07 september 2017

Kannegieter biedt ProLabs connectiviteitsportfolio

Kannegieter biedt ProLabs connectiviteitsportfolio image

Kannegieter heeft zijn portfolio uitgebreid met een nieuwe fabrikant: ProLabs. Door samen te werken met ProLabs kan Kannegieter klanten uit de IT- en datacentermarkt een ruim aanbod aan netwerkconnectiviteit oplossingen aanbieden.

Tom Deighton, Northern Europe Sales Manager ProLabs UK, omschrijft de toegevoegde waarde die is ontstaan door de samenwerking met Kannegieter als volgt: "Kannegieter combineert diepgaande kennis van de markt met technische support en logistiek voor partners in de Benelux. Klanten krijgen door deze samenwerking, via een lokale, vertrouwde, gespecialiseerde distributeur (Kannegieter), toegang tot het toonaangeveno van ProLabs.” Deighton merkt op dat operationele, commerciële en technische excellentie de sleutel is tot het opbouwen van sterke relaties met klanten uit de datacenterwereld.

Edwin van Ommen, Brand Manager bij Kannegieter, vult aan: “We zijn zeer tevreden met de toevoeging van de producten van ProLabs aan ons assortiment. Naast hoge kwaliteit en de laatste technologie, kunnen onze klanten profiteren van de levenslange garanties op ProLabs transceivers en diverse aansluitkabels.”

SLTN Vierkant Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
ALSO CTV BW 06-06-2023 t/m 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!