Witold Kepinski - 29 september 2017

Dell EMC biedt Azure Stack aan channel partners

Dell EMC biedt Azure Stack aan channel partners image

Dell EMC gaat een Microsoft Azure Stack bundel via zijn channel partners aanbieden met een breed scala aan gegevensbescherming en andere diensten. Verder introduceert Dell EMC nieuwe gegevensbescherming en Microsoft softwareintegraties met zijn XC-serie hyperconverged infrastructuur apparatuur die gebaseerd is op de Nutanix OEM oplossing en een uitgebreid Dell EMC Ready-aanbod met nieuwe serverhardware en Microsoft SQL Server.

De nieuwe aanbiedingen werden onthuld tijdens het Microsoft Ignite 2017- evenement dat deze week in Orlando plaatsvond. Dell EMC is de eerste systeem infrastructuur specialist om Azure Stack naar zijn indirecte channel partners te brengen. Azure Stack is een uitbreiding van Microsoft Azure waarin de mogelijkheden van de publieke Azure cloud in een datacenter van klanten worden gebracht via integratie op hardware.

Dell EMC onderscheidt zijn Azure Stack-aanbod verder met zijn eigen technologie zoals Data Domain en Avamar bovenop Azure Stack. Partners kunnen de Dell EMC Cloud voor Microsoft Azure Stack verkopen aan klanten die hun eigen diensten of diensten van Dell EMC gebruiken. Systeem integratoren kunnen Dell EMC Cloud voor Microsoft Azure Stack op hun eigen locatie implementeren en klanten diverse diensten leveren.

Lees meer hier.

WK

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!