Witold Kepinski - 06 oktober 2017

Juniper Networks Partner Awards 2017 uitgereikt

Juniper Networks Partner Awards 2017 uitgereikt image

Tijdens de Juniper Self-Driving Networks Customer Summit in Het PSV-stadion in Eindhoven op 5 oktober heeft Sander Groot, Sales Director Enterprise Commercial & Channel bij Juniper Networks de jaarlijkse partner-awards uitgereikt aan Benelux partners.

Het thema van de dag was self-driving networks, oftewel autonome, geatomatiseerde netwerken. Tijdens de summit werd hier uitgebreid bij stilgestaan. “Het netwerk is geen doel op zich, maar dient als platform waarop diensten beschikbaar gemaakt worden”, vertelt Melchior Aelmans, senior sales engineer bij Juniper Networks. “Om deze diensten zo goed mogelijk te ondersteunen, moeten netwerken zichzelf kennen en ook de diensten die erop draaien. Dit betekent dat het netwerk ‘zelfrijdend’ wordt en zo beter de diensten en gebruikers kan ondersteunen. Daarnaast verwachten we van het netwerk dat het weet wat de intenties van de gebruikers en de applicaties zijn om op basis daarvan zelf configuratie en beveiliging in te regelen.”

Daarnaast werd er ingezoomd op een aantal channel-thema’s, zoals services, partnering en de marketing outlook enwaren er technologie-updates over netwerken, cloud en security.

Aan het eind van de dag werden de Channel Contribution Awards uitgereikt. De volgende personen zijn daarbij in de prijzen gevallen:

Luc Lutot, LuxNetwork

Jan Willem Sipman, Infradata Netherlands

Team KPN (Reinier van der Veen), KPN

Vincent de Jonge, Westcon Netherlands

Tom Fonteyn, Securelink Belgium

Bijin Rajan, Juniper Networks

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!