Jeroen Bordewijk - 27 december 2022

Wie wordt VAR of the Year 2022?

Wie wordt VAR of the Year 2022? image

Vijf value added resellers, vijf succesvolle bedrijven en alle vijf terecht genomineerd voor de Dutch IT Channel Award in de categorie VAR of the Year 2022. Aces Direct, Dustin, Infinity IT, Insight Enterprises Nederland en Pro Warehouse maken uit wie er met deze prijs vandoor gaat, straks op 16 maart 2023 in Studio21 in Hilversum. U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

De genomineerden in deze categorie zijn:

Aces Direct wil organisaties non-stop in beweging brengen. 'Blijf gaan', zeggen ze bij de IT-dienstverlener uit Tilburg, die al sinds 2000 bedrijven en non-profit organisaties voorziet van de meest hoogwaardige IT-oplossingen, -producten en -diensten. Zelf staat de VAR ook bepaalt niet stil. Aces Direct benadert klanten altijd persoonlijk en levert diensten die volgens de nominaties 'niet minder verdienen dan een 10+'. De toegevoegde waarde zit vooral in de manier waarop Aces Direct investeert in het eigen personeel, de mensen die tenslotte het verschil maken. Hoewel van respectabele omvang is het bedrijf flexibel genoeg om altijd in te springen op steeds veranderende marktomstandigheden en uitdagingen.

Dustin laat graag zien dat het ook onder de nieuwe (officiële) naam een award verdient. De winnaar van 2020 en 2021, toen nog als Centralpoint, groeide in 2022 onverminderd door, zowel in omzet als met het aanbod. Organisaties helpen om hun IT centraal te stellen, daar gaat het de 2400 medewerkers van Dustin om, en dat doen ze goed. De toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux vertaalt ontwikkelingen op het gebied van onder meer technologie, klimaat en demografie naar werkbare IT-oplossingen op thema's als werkplek, cloud, network & security en duurzaamheid. Alles op het juiste moment en tegen de beste prijs.

Infinity IT helpt organisaties verder. Met IT, maar vooral met innovatie. De dienstverlener heeft naar eigen zeggen 'een passie voor het oplossen van complexe IT-uitdagingen' en wil 'door sterke samenwerkingen slimme en innovatieve IT-oplossingen aanbieden die organisaties productiever maken'. Infinity IT werd in 2017 opgericht om IT waardevoller te maken en groeide uit tot een gerenommeerde speler, gevestigd in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Succesvol is deze VAR onder meer met de Digital Innovation Box, een applicatie- en ontwikkelplatform dat gehost kan worden binnen een eigen beveiligde omgeving, ideaal voor (overheids)organisaties die geen cloudapplicaties toestaan.

Insight Enterprises Netherlands, de Nederlandse tak van de grootste onafhankelijke IT-reseller ter wereld, wil organisaties optimaal laten profiteren van IT, zo luidt de missie. Het Amerikaanse Fortune 500-bedrijf, in Nederland gevestigd in Apeldoorn, wil voor alles weten wat er speelt in de markt. Met gespecialiseerde kennis van (lokale) klanten, een mondiaal netwerk en meer dan tienduizend medewerkers wereldwijd laat Insight klanten volop innoveren en bedrijfsactiviteiten optimaliseren. Doel: slimmer zaken doen. De VAR blinkt vooral uit met digitale innovaties, transformaties van cloud- en datacenters, de inrichting van digitale werkplekken en optimalisaties van supply chains.

Pro Warehouse is volledig gespecialiseerd in Apple-oplossingen voor de werkvloer. Sterker: de Amsterdammers groeiden in de afgelopen tien jaar uit tot de onbetwist grootste zakelijke Apple-reseller van Nederland. 'Denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse', is dan ook de slogan. Honderd enthousiaste medewerkers van Pro Warehouse gaan dagelijks op pad om grootzakelijke klanten te adviseren over Apple-producten en -oplossingen. Maar ook de levering, de implementatie, het beheer en dingen als inruil doet het bedrijf volledig in eigen beheer. De pro's van Pro Warehouse leveren oplossingen die organisaties laten groeien.

U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!