Redactie - 30 november 2017

Glasvezelbedrijf Bright Access steunt lokaal wooninitiatief De Tandem

Glasvezelbedrijf Bright Access steunt lokaal wooninitiatief De Tandem image

Glasvezelbedrijf Bright Access viert het succes van haar project op het industrieterrein van Hengelo door het aanbieden van een cheque met een waarde van € 1.000,- aan wooninitiatief De Tandem. Zorgorganisatie Estinea realiseert samen met ouderinitiatief “De Tandem” 18 appartementen voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in de voormalige Paus Joannesschool. Deze jongeren kijken er allemaal naar uit om er vanaf begin 2018 zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk te gaan wonen en te leven.

“Het complex telt twee gemeenschappelijke ruimtes waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en bijvoorbeeld samen kunnen koken, eten, lezen of een spelletje doen”, aldus bestuurder Robert Wolters. “De appartementen worden met een basisinrichting opgeleverd, maar om het woongenot compleet te maken hebben de toekomstige bewoners wel wat extra’s nodig. Denk aan de aankleding, de inrichting van de keuken, spelletjes, etc. Wij zijn erg blij dat Bright Access hier aan wil bijdragen, zodat de bewoners zich straks thuis kunnen voelen. Er zijn overigens nog enkele appartementen beschikbaar welke wij graag willen vullen.”

Bright Access legt samen met lokale ICT-partners momenteel glasvezel aan op de bedrijventerreinen Twentekanaal Zuid, Twentekanaal Noord en Zeggershoek in Hengelo. Enkele maanden na de start van het project kan worden gesproken van een succes. De eerste bedrijven zijn inmiddels aangesloten en er wordt hard gewerkt aan de aanleg op de rest van het terrein.

Directeur Janarthanan Sundaram van Bright Access: “Wij vinden het belangrijk om bij onze projecten te luisteren naar de wensen van de lokale gemeenschap. Veel ondernemers zijn actief betrokken bij de ondersteuning van goede doelen in hun gemeente, wij dragen daar graag ons steentje aan bij."

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!