Redactie - 06 december 2017

Dutch IT-channel Awards ondersteunt Hulphond Nederland

Anita Witzier presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Anita Witzier, tv-presentatrice en ambassadeur van Hulphond Nederland gaat het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala presenteren. Op dit feestelijke netwerkevent voor de IT-industrie in Studio 21 in Hilversum worden op 18 januari 2018 de awards uitgereikt aan IT-bedrijven en personen die in 2017 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen.

De samenwerking met Hulphond Nederland wordt ondersteund door SLTN Inter Acces die zich als foundation partner heeft verbonden aan het Dutch IT – channel Awards Nieuwjaarsgala. Anita Witzier was afgelopen zomer te gast bij de Zomer Barbecue van SLTN Inter Acces en mocht toen al een cheque in ontvangst nemen van 5.000 euro die werd overhandigd door SLTN Inter Acces CEO Eugene Tuijnman.

Netwerkevenement

Rob de Kleijnen (directeur Dutch IT-channel): “Door samen met de foundation Hulphond Nederland te ondersteunen willen wij iets terug geven aan de maatschappij. Deze samenwerking past dan ook uitstekend bij onze MVO strategie. Na het Society Event in september is het gala op 18 januari 2018 wederom een fantastisch moment om te netwerken. Naast de vele awards zullen we samen met SLTN Inter Acces als foundation partner een cheque overhandigen aan Hulphond Nederland. Deze cheque is de opbrengst van de actie die door de foundation is georganiseerd.”

“Dieren in het algemeen en in het bijzonder honden hebben een positieve impact op het functioneren van mensen. Hulphond Nederland vertaalt dat op een praktische manier door mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag weer te laten meedoen in de maatschappij”, zegt Eugene Tuijnman, directeur en oprichter van SLTN Inter Access.”

Voor meer informatie over Hulphond Nederland klik HIER of neem contact op met Yvonne Bansagi 

Stem nu!

De Dutch IT-channel Awards is het grootste IT Business event van Nederland waar ruim 750 mensen samenkomen. Er kan nog tot 5 januari 2018 op de genomineerden worden gestemd op www.dutchitawards.nl.

Twitter: #dutchitchannel @dutchitchannel

Foto: Anita Witzier (fotografie Wessel de Groot).

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!